BASKETBOL

Clippers bu haberlerle yıkıldı

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında üst tura kalma mücadelesi veren Los Angeles Clippers'ın iki all-star oyuncusu Blake Griffin ile Chris Paul sakatlanarak sezonu kapattı.

Clippers bu haberlerle yıkıldı

NBA'in internet sitesinden yapılan açıklamada, Los Angeles Clippers'da yapılan kontrolün ardından sol tendonundan sakatlanan Griffin'in sezonu kapattığı ve takımının Eylül ayındaki hazırlık kampına yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi.

Portland Trail Blazers'ın 98-84 kazanarak seriyi 2-2'ye getirdiği play-off ilk tur mücadelesinde sağ eli kırılan Clippers'ın diğer yıldız oyuncusu Paul'un ise ameliyata alındığı ve sahalara dönüş süresinin belli olmadığı belirtildi.

 Los Angeles Clippers Başantrenörü Rivers, iki önemli oyuncularını kaybettiklerini vurgulayarak, "Hala evimizde maçlarımız var. Şu anda tek düşünebildiğim şey, sonraki maçımızı kazanmanın bir yolunu bulmak." ifadelerini kullandı.

Play-off turunun ilk 4 maçında Griffin 15 sayı, 8,8 ribaunt ve 4 asist, Paul ise 23,8 sayı, 7,3 asist ile 4 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER