TRABZONSPOR

Çorum Belediyespor Trabzonspor maçı özeti ve sonucu

Türkiye Kupasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Çorum Belediyespor'u 6-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.

Çorum Belediyespor Trabzonspor maçı özeti ve sonucu

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor, 3. Lig ekiplerinden Çorum Belediyespor'u 6-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Trabzonspor'a turu getiren goller Rodallega (2), Dame N'Doye (2), Bongonda ve Onazi'den geldi. Bordo mavililerde golcü futbolu Rodallega 63. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Trabzonspor hızlı başladı. 8. dakikada kaleci Esteban'ın kullandığı degajda topu ceza sahası önünde güzel kontrol eden Rodallega sert vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 18. dakikada ceza ver kaçta topla buluşan Bero altı pasta uygun pozisyondaki Rodallega'ya çıkardı, Kolombiyalı topu boş kaleye göndererek kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı.

İlk yarıda konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Trabzonspor, 52. dakikada Castillo'nun asistinde Bongonda ile farkı üçe çıkardı. 64. dakikada üzerine yürüyen rakibine kafayla karşılık veren Rodallega direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

74. dakika kaptığı topla hızla ceca sahasına giren Onazi kalecinin yanından topu filelere yolladı: 0-4

Rodallega'nın ardından Dame N'doye oyuna dahil olurker, Senegalli futbolcu 79 ve 82. dakikalarda attığı gollerle maçın skorunu belirledi: 0-6

Forvet hattı N'doye'a kaldı

Burak Yılmaz'ın sakat, Rodallega'nın da kupa maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesiyle Galatasaray ile oynanacak lig maçında takımda fazla forma şansı bulamayan ve 3. forvet durumunda Dame N'doye forma giyecek.

Rıza Çalımbay'ın Çorum Belediyespor karşısında kısa süre farma şansı verdiği Senegalli futbolcu attığı iki golle, Galatasaray maçı öncesi moral bulmuş oldu.

N’Doye Galatasaray'ı boş geçmiyor

Bu arada Burak Yılmaz ile Rodallega’nın yokluğunda forvet hattındaki tek isim kalan N’Doye, 2016-17 sezonunda Galatasaray ile oynanan iki maçta da gol atmayı başarmışdı. Söz konusu sezonda bordo-mavili takımın ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmada galibiyet golünü kaydeden 32 yaşındaki Senegalli forvet, ligin ikinci yarısında Trabzon’da 2-0 kazanılan karşılaşmada da bir gol atma başarısı göstermişti. Bu sezon ligde 2 maçta 88 dakika süre alan ve gol atamayan N’Doye, Ziraat Türkiye Kupası’nda Çorum Belediyespor ile oynanan maçta 68’inci dakikada oyuna girdi ve 2 gol kaydetti.

Bu arada Trabzonspor, Çorum Belediyespor maçıyla bu sezon ilk kez bir resmi müsabakadan gol yemeden ayrıldı.

Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'a şok!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER