YEREL HABER

Çorum'da Trabzonspor heyecanı

Çorum Belediyespor'un kulüp başkanı Zeki Gül, Trabzonspor'u konuk edecekleri karşılaşmayla ilgili konuştu.

Çorum'da Trabzonspor heyecanı

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor'un kulüp başkanı Zeki Gül, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'u konuk edecekleri karşılaşmayla ilgili, "Her maçın motivasyonu ayrı olur. Bu tip maçlarda hiç kimseyi motive etmeye ihtiyacımız yok. Trabzonspor'un motivasyona ihtiyacı var." dedi.

Gül, bazı yöneticilerle belediye konferans salonunda düzenlendiği basın toplantısında, Çorum Belediyespor'un tarihinde "4 büyükler" olarak nitelendirilen takımlardan biriyle ilk kez maç oynayacağına dikkati çekti.

Trabzonspor'un, İstanbul'un üç büyük takımının şampiyonluklarına ilk defa ortak olan bir Anadolu takımı olduğunu ifade eden Gül, "Anadolu'da yaşayan herkes öyle ya da böyle Trabzonspor'da bir şey bulur. Trabzonspor Kulübünü desteklemese bile her Anadolu insanının gönlünde Trabzonspor'un özel bir yeri vardır. Bu nedenle biz çok önemsiyoruz, bu maça değer veriyoruz. Trabzonlu hemşehrilerimizi de Çorum'un en güzel misafirperverliği ile karşılayıp, uğurlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Fenerbahçe yönetimi Dick Advocaat için kararını verdi

- "Trabzonspor'un motivasyona ihtiyacı var"

Trabzonspor'un yöneticileri ve futbolcularını en güzel şekilde ağırlamak için hazırlık yaptıklarını anlatan Gül, Trabzonspor kafilesinin maç sonrası Çorum'dan güzel duygularla ayrılacaklarına inandığını belirtti.

Gül, şöyle konuştu:

"Her maçın motivasyonu ayrı olur. Bu tip maçlarda hiç kimseyi motive etmeye ihtiyacımız yok. Trabzonspor'un motivasyona ihtiyacı var. Ligin son sırasındaki takım ile liderin maçında, son sıradaki takımın futbolcuları galip gelmek için motive olurlar. O motivasyonda lider takım zorlanır, rakibi hafife alabilirler, kendilerine çok güvenirler ve yanlış yaparlar. Biz ondan faydalanmaya gideceğiz. Trabzon maçında ayrı bir motivasyona gerek olmayacak. Kabul etmek gerekir ki Trabzonspor bizden çok güçlü bir takım. Bizim futbolcularımız da bunun bilincinde. Kendilerini ispatlamak adına ellerinden geleni yapacaklar. Futbolcuların motivasyonu konusunda, Trabzonspor'un zaafa düşeceğine inanıyoruz." 

- Biletler 30 ve 60 liradan satılacak

Gül, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda 26 Ekim Çarşamba günü yapılacak karşılaşmada bilet fiyatlarını, açık tribün için 30, kapalı tribün içinse 60 lira olarak belirlediklerini söyledi. 

Bilet satışlarının başlayacağı tarihi hafta içerisinde açıklayacaklarını belirten Gül, stat gişelerinin yanı sıra Hürriyet Meydanı'nda kurulacak stanttan bilet satışı yapılacağını ifade etti. 

Çorumluları, takımlarını tribünden desteklemeye davet eden Gül, "Bilet fiyatını yüksek bulan arkadaşlarımızdan da anlayış bekliyoruz. Çorum'un tarihinde bu tip maç ilk kez olacak. Takımımıza seyirci olarak destek sağlayıp, birkaç paket sigara parası vererek kulübe maddi olarak destek sağlayacaklarını düşünmelerini arzu ediyoruz. Bizim için önemi olan bir maçtır. Vatandaşlarımızın bu konuda fedakarlık yapacaklarına inancım tamdır." şeklinde konuştu.

Protokol tribünü için de ayrı bir çalışma yapacaklarını bildiren Gül, bu tribüne maç sırasında sadece davetlilerin alınacağını, bugüne kadar takımı destekleyen iş adamı, mesleki ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile vatandaşlardan anlayış beklediklerini vurguladı.

Gül ayrıca, maç günü kamu çalışanlarının saat 14.15'ten karşılaşma bitimine kadar izinli sayılabilmeleri için Vali Necmeddin Kılıç'tan da talepte bulunduklarını ifade etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER