BEŞİKTAŞ

Costa Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı!

Beşiktaş taraftarının forvet transferini için hayalindeki Diego Costa, Instagram'dan Beşiktaş'ın yaptığı bir paylaşımı beğendi ve Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.

Costa Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı!

Beşiktaş'ta "büyük hayal" olarak görülen Diego Costa transferi için sürpriz bir işaret geldi. Chelsea'de gözden çıkarılan yıldız oyuncu, Instagram'da Beşiktaş'ın yaptığı bir paylaşımı beğendi.

Chelsea'de menajer Antonio Conte'nin takımda istemediği Diego Costa, Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında yatlarla Dolmabahçe'ye yaptığı geçişin yer aldığı videoyu beğendi ve Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.

Beşiktaş taraftarı mesaj yağmuruna tuttu

Sporx'in haberine göre; Beşiktaş taraftarı, Pepe'nin transfer sürecinde olduğu gibi İspanyol futbolcuya da sosyal medyadan büyük bir baskı uyguluyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar, 'Come to Beşiktaş' etiketiyle İspanyol oyuncunun Kartal'a imza atmasını bekliyor. Beşiktaş taraftarı, Pepe'yi de 'Come To Beşiktaş' etiketiyle etkilemiş ve futbolcunun Vodafone Park'a adım atmasını sağlamıştı. Pepe transferiyle çıtayı yükselten Beşiktaş'ta taraftarlar, Diego Costa'nın son paylaşımına da tam 1 milyon yorum yaptı.

İşte Beşiktaş'ın hazırlık maçları

Chelsea oyuncuyu göndermek istiyor

Conte'nin oyun sistemine uymayan İspanyol forvet, Çin'den teklif bekliyor. Menajeri Jorge Mendes'in Pepe için Beşiktaş ile anlaşmasının ardından ismi siyah-beyazlılar ile anılmaya başlayan Brezilyalı, kiralık olarak ayrılmaya da sıcak bakıyor. Atletico Madrid'e dönmek isteyen, ancak transfer yasağı nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen Costa'nın, 1 sezonluğuna kiralık olarak oynayıp, gelecek yaz uzun vadeli bir sözleşme imzalamaya da sıcak baktığı kaydediliyor.

Şenol Güneş'ten Pepe'ye övgü dolu sözler

Costa

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER