ŞAMPİYONLAR LİGİ

CSKA Moskova: 3 - PSV Eindhoven: 2 Manchester United: 2 - Wolfsburg: 1

Manchester United evinde Wolfsburg'u, CSKA Moskova ise PSV Eindhoven'ı yenmeyi başardı.

CSKA Moskova: 3 - PSV Eindhoven: 2 Manchester United: 2 - Wolfsburg: 1
Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçlarında Manchester United evinde Wolfsburg'u, CSKA Moskova ise PSV Eindhoven'ı yenmeyi başardı. Bu sonuçların ardından B Grubu'nda ikinci maçlar sonunda 4 takım da 3 puana ulaşmış oldu. 
  
Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Manchester United evinde Wolfsburg'u ağırladı. Maç öncesinde Wolfsburg 3 puanda bulunurken, Manchester United'ın ise puanı bulunmuyordu. 

Manchester United: 2 - Wolfsburg: 1
4' [0-1] Daniel Caligiuri
34' [1-1] Juan Mata
53' [2-1] Chris Smalling

Alman temsilcisi Wolfsburg maça adeta golle başladı. Henüz 4. dakikada Daniel Caligiuri, Wolfsburg'u 1-0 öne geçirdi. "Kırmızı Şeytanlar"ın bu gole cevabı ise Juan Mata ile geldi. İspanyol yıldız 34. dakikada penaltıdan attığı golle maça denge getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda Manchester United'ı öne geçiren gol 53. dakikada Chris Smalling'den geldi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve Manchester United, Wolfsburg'u 2-1 yenmeyi başardı.

Bu sonucun ardından Manchester United puanını 3 yaparken, Wolfsburg ise 3 puanda kaldı.

***************************************************************

B Grubu'nun diğer maçında ise CSKA Moskova evinde PSV'yi ağırladı. İlk maçta sürpriz bir şekilde Manchester United'ı yenen PSV'nin grupta 3 puanı bulunurken, CSKA'nın ise puanı bulunmuyordu. 
 
CSKA Moskova: 3 - PSV Eindhoven: 2

7' [1-0] Ahmed Musa
21' [2-0] Doumbia
36' [3-0] Doumbia
60' [3-1] Maxime Lestienne
68' [3-2] Maxime Lestienne
80' [ Kırmızı kart ] Santiago Arias (PSV Eindhoven)

Rusya'da 45 dakikalık CSKA resitali vardı. Doumbia'nın yıldızlaştığı ilk devrede CSKA, 7. dakikada Ahmed Musa, 21 ve 36. dakikalarda Doumbia'nın golleriyle 3-0'ı buldu. 36. dakikada penaltıdan skoru 3-0'a getiren Doumbia, ilk yarının son dakikalarında ise bir penaltı atışından faydalanamadı.

İlk yarı CSKA'nın 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında PSV Eindhoven'ı umutlandıran goller peş peşe geldi. Maxime Lestienne, 60 ve 68. dakikalarda attığı gollerle skoru 3-2'ye getirdi. Hollanda ekibi PSV beraberlik golünü ararken 10 kişi kaldı. 80. dakikada Santiago Arias ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Maçın kalan dakikalarında 10 kişi mücadele eden PSV Eindhoven aradığı beraberlik golünü bulamadı ve karşılaşma CSKA Moskova'nın 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonucun ardından CSKA Moskova 3 puana yükseldi, PSV Eindhoven ise 3 puanda kaldı.

Böylece B Grubu'nda ikinci maçlar sonunda 4 takım da 3 puana ulaştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER