GALATASARAY

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galatasaray'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Şampiyonu Galatasaray'ı ve taraftarlarını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galatasaray'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Şampiyonu Galatasaray'ı ve taraftarlarını kutladı. Erdoğan, Twitter'daki hesabından, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Şampiyonu Galatasaray'ı ve taraftarlarını kutluyorum. Tebrikler @GalatasaraySK" paylaşımında bulundu.

Başkan Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'i telefonla aradı : Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i bu akşam telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Göztepe’yi 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ı kutladığı ve bu vesileyle Sarı-kırmızılı ekibe gelecekte de başarılar dilediği belirtildi. 

Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları

Bakan Bak'tan tebrik : Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ı tebrik etti.

Bakan Bak'ın kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı: "2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nda şampiyon olan Galatasaray Kulübünü kutluyorum. Tüm takım oyuncularını ve bu başarıda emeği geçen teknik ekip ile birlikte yönetimi tebrik ediyorum. Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray Kulübüne başarılar diliyorum."

Şampiyon Galatasaray'ın kasasına girecek para

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da sosyal medya platformu Twitter'dan paylaştığı kutlama mesajında, "2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nu şampiyon bitiren Galatasaray'ı tebrik ederim." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER