FENERBAHÇE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz hediye

Yenikapı'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı İstanbul Gençlik Festivali'ne sürpriz isimler festivale damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz hediye

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taraftarı olduğu Fenerbahçe takımı oyuncularından Mousa Sow ve Volkan Demirel birer forma hediye etti. Ayrıca sahneye çıkan Diriliş Ertuğrul dizisi ile Payitaht Abdulhamit Han dizisi oyuncuları da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gençleri selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'ne katılmak üzere İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda Erdoğan'ı İl Başkanı Selim Temurci ve beraberindekiler karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Gençlik Festivaline katıldı.

FENERBAHÇELİ OYUNCULAR VE DİZİ OYUNCULARI SAHNEYE ÇIKTI

Açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taraftarı olduğu Fenerbahçe takımı oyuncularından Mousa Sow ve Volkan Demirel birer forma hediye etti. Ayrıca sahneye çıkan Diriliş Ertuğrul dizisi ile Payitaht Abdulhamit Han dizisi oyuncuları da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gençleri selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Festival alanına geçti. Burada kurulan bir kaleye şut atan Erdoğan, beraberindekilerle birlikte alandan ayrıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER