FENERBAHÇE

Cüneyt Çakır verdiği kararlarla olay oldu

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın verdiği ve vermediği kararlar tepki topladı...

Cüneyt Çakır verdiği kararlarla olay oldu

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır'ın kararları hayli tartışılacak cinsten. İşte ilk yarıda yaşananlar;

Volkan Şen'in golü öncesinde faul kararı

Fenerbahçe'nin 3. dakikada Volkan Şen ile bulduğu gol öncesinde kazanılan serbest vuruşta İsmail Köybaşı'nın Alper Potuk'a hamlesine faul kararı siyah-beyazlıların tepkisini çekti. Bu karar sonrasında golün gelmesi, siyah beyazlı taraftarlarca Çakır'ın skora etki etmesi olarak yorumlandı.

Marcelo'ya ceza alanında çarpan top

25. dakikada ise bu kez Fenerbahçeliler ayaklandı. Alexis'in vuruşunda ceza alanında top Marcelo'ya çarparken, bu pozisyonda Fenerbahçeli futbolcular topun kola çarptığını iddia ederek penaltı kararı beklediler. Ancak Çakır bu pozisyonda devam kararu verdi.

Alper Potuk geri döndü

Penaltı beklentileri

Bu arada Fenerbahçeli oyuncular Caner'in soldan ceza alanına girmek isterken engellendiğini iddia ettiği bir pozisyonda penaltı beklerken, sırtı kaleye dönük olan Robin Van Persie'nin hava topunu indirirken yerde kaldığı anlarda da yine penaltı kararı beklediler.

Beck'in tabanı

36. dakikada ise Andreas Beck, bir pozisyonda topu uzaklaştırırken, tabanını havaya kaldırdı ve bu sırada önünde olan Volkan Şen'e de tabanıyla vurdu. Acılar içerisinde yerde kalan Volkan hakem Çakır'a sırtını gösterirken, deneyimli hakem oralı olmadı ve kartına başvurmadı.

Aspor'da yorumlarda bulunan Erman Toroğlu bu pozisyon hakkında sıcağı sıcağına yorumda bulunurken, "Beck'in mutlaka kırmızı kartla atılması gerekirdi. Atılsa maç bitmiş olurdu" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER