SPOR GÜNDEMİ

Cüneyt Çakır'dan ilginç Beşiktaş-Galatasaray derbisi istatistiği

Beşiktaş-Galatasaray derbisini Cüneyt Çakır yönetecek, Cüneyt Çakır'dan ilginç Beşiktaş-Galatasaray derbisi istatistiği, Son dakika Cüneyt Çakır haberleri...

Cüneyt Çakır'dan ilginç Beşiktaş-Galatasaray derbisi istatistiği

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray derbisini Cüneyt Çakır yönetecek
 
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 4 Ocak Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasındaki Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçı sırasında geçiridiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan ve akciğerindeki hava birikmesi nedeniyle cerrahi operasyon geçiren FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır, 33 gün aradan sonra geride kalan haftada İstanbul Başakşehir-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını yöneterek yeniden sahalara dönmüştü. 
 
  
Cüneyt Çakır'dan ilginç Beşiktaş-Galatasaray derbisi istatistiği 
 
6. kez BJK-GS derbisine atanan Cüneyt Çakır, bu maçlarda 5 penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan takımlar sahadan galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş'la G.Saray arasında oynanacak maça FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır atandı. Çakır, bugüne kadar 6 BJK-GS derbisi yönetirken, 1 kez Siyah-beyazlılar, 4 kez de sarı kırmızılılar lehine penaltı verdi.  
 
İki takım da penaltı kullandıkları maçlarda sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Çakır'ın penaltı vermediği bir maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER