SÜPER LİG

Cuper ve Çıkla'dan maç yorumu

Orduspor'un teknik direktörü Hector Cuper ve Samsunspor antrenörü Kasım Çıkla'dan maç yorumu...

Cuper ve Çıkla'dan maç yorumu

Spor Toto Kupası (A) Grubu'ndaki maçta sahasında Samsunspor'u 1-0 mağlup eden Orduspor'un teknik direktörü Hector Cuper, ''Beklediğimden daha zor bir maç oldu'' dedi.
 
 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cuper, karşılaşmanın genelinde istekli bir futbol sergilediklerini söyledi.

Takımından genel hatlarıyla memnun olduğunu ifade eden Cuper, şöyle konuştu:

''Açıkçası bu tür maçlara oyuncularımı motive etmek zor oluyor. Ama oyuncularımı gösterdikleri başarıdan ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Çünkü beş maçı da kazanmak kolay değildi. Şu anda gruptan çıkmayı garantiledik. Grup lideri olarak final oynayacağız. Bunun için sevinçliyiz. Ancak şunu da belirtmek isterim ki bu maç beklediğimden daha zor bir maç oldu.''

-Samsunspor cephesi-

Samsunspor antrenörü Kasım Çıkla ise maçta takımının ortaya koyduğu futboldan memnun kaldığını dile getirdi.

Sekiz genç futbolcuya maçta şans verme fırsatı bulduklarını vurgulayan Çıkla, ''Zaten bizim bu turnuvadaki amacımız genç futbolculara yer vermekti. Ben bu akşam gördüm ki genç futbolcularımız her gün üzerine biraz daha koyuyor. Bizim için sonuç önemli değil, genç arkadaşlarımızın aşama yapması. O yüzden ben bu akşamki oyundan çok memnunum'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER