FUTBOL

DAEŞ Real Madrid derneğine saldırdı 16 ölü

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Irak'ta bulunan merkezine DAEŞ terör örgütü saldırıda bulundu. Saldırıda 16 kişinin öldüğü iddia edildi..

DAEŞ Real Madrid derneğine saldırdı 16 ölü

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in Irak'taki merkezine DAEŞ terör örgütünün silahlı saldırıda bulunduğu ve 16 kişiyi kurşuna dizdiği iddia edildi.

İspanya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi AS'ın haberine göre, Bağdat'a 125 kilometre mesafedeki Samarra kentinde yer alan merkeze DAEŞ terör örgütü saldırdı.

Düzenlene saldırı sonrasında 16 kişinin hayatını kaybettiği ve 20 kişinin de yaralandığı ifade edilirken ortaya çıkan görüntüler katliamın boyutunu gözler önüne serdi.

Real Madrid'de 2 şok!


Irak'ta yer alan Real Madrid taraftarlarının buluşma noktası olan merkezde taraftarlar kafeteryada oturup, İspanya devinin maçlarını izlemek için bir araya geliyordu.

Merkezden sorumlu olan Ziad Subhan yaptığı açıklamada, "Bir grup DAEŞ üyesi AK-47 silahlarla gelişi güzel ateş açtı. Onlar futbolu sevmiyorlar ve bunun müslümanlığa karşı bir şey olduğuna inanıyorlar. Hepimizi harap ettiler" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER