YEREL HABER

Dayaktan kaçtılar 18 gol yediler

İstanbul Süper Amatör Ligi geçtiğimiz çarşamba günü ilginç bir maça sahne oldu.

Dayaktan kaçtılar 18 gol yediler

İstanbul Süper Amatör Lig'de İstinyespor, 'Bizi döverler' korkusuyla Zeytinburnuspor deplasmanına U16 takımını gönderdi. Sonuç: Zeytinburnuspor: 18 - İstinyespor: 0 

7. Grup'taki mücadelede Zeytinburnuspor, Merkezefendi sahasında oynanan karşılaşmada İstinyespor'u 18-0 mağlup etti!

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Skor tek kelimeyle inanılmazdı çünkü Zeytinburnuspor küme düşme hattında, rakibi ise orta sıralarda yer alıyordu. Yani, güçlü olan taraf 18 gol atan değil yiyen takımdı. Üstelik İstinyespor'un daha önceki 20 maçta yediği toplam gol sayısı da 29'du...

"İLK YARIDAKİ MAÇTA FUTBOLCUMUZUN ÇENESİNİ KIRDILAR"

Karşılaşmanın neden böyle anormal bir şekilde sonuçlandığını Zeytinburnuspor'un başkanı Ünal Tombulel'e soruldu. 

İşte Tombulel'in ağzından 18-0'ın hikayesi:

"İstinyespor ile ilk yarıda Çayırbaşı Stadı'nda oynadığımız maçta rakibin bazı futbolcuları ve taraftarları Hasan Volkan Ekinci adlı futbolcumuzu dövüp çene kemiğini 3 yerden kırdılar. Yönetici arkadaşımız Yalçın Ulutürk de darp edildi.

Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombulel, "Karşımızda 16 yaşındaki çocukları görünce şaşırdık. Onları en iyi biçimde ağırladık ve 18 gol attık!" dedi

"ONLARI DÖVERİZ DİYE ÇOCUKLARI GÖNDERDİLER"

Biz Zeytinburnuspor olarak maçlarımızı Zeytinburnu Stadı'nda oynuyoruz. Fakat İstinyesporlular ikinci yarıdaki rövanş maçını bir şekilde Merkezefendi sahasına aldırdılar. 

Taraftarımızla birlikte maça tam kadro gittik. Fakat orada çok büyük bir sürprizle karşılaştık. İstinyesporlular 'Bize saldırabilirler' endişesiyle maça 15-16 yaşındaki çocukları göndermişler. 

Bu noktada bize düşen görev onları en iyi biçimde ağırlamaktı. Sahaya çıktık, centilmence mücadele ettik ve 18-0 galip geldik.

Rakip diye gönderilen genç futbolculara, 'Geçen haftaki maçta da siz mi oynadınız?' diye sorduk. Bize, 'Hayır, dövmezsiniz diye bizi gönderdiler' dediler.  İstinyespor sahaya çıkmasaydı hem 3-0 hükmen mağlup ilan edilecek hem de 3 puanları silinecekti. 6 puanlık kayba uğramamak için bizim karşımıza gençleri çıkardılar."

Karşılaşmayı 18-0 kaybeden İstinyespor'un genç futbolcuları maç sonrası kendilerini bekleyen minibüse binerken bir hayli üzgündü.

İSTİNYESPORLULAR: TFF YÖNETİCİSİ 'GENÇ TAKIMLA GİDİN' DEDİ

İstinyespor cephesinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada ise, Zeytinburnu maçına genç takımla çıkma kararının Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in tavsiyesi üzerine alındığı bildirildi.

Kulüp yöneticileri, "Hiçbir maç, hiçbir sonuç insan canından önemli değildir dedik. İlk maçta olaylar olmuştu. O maçta İstinyespor'da kavga çıkartan oyuncuların ikisini gönderdik. Fakat Zeytinburnusporlular o olayları unutmadılar. Biz de konuyu Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Amatör Futbol Sorumlusu Ali Düşmez ile görüştük. Kendisi bize 'Genç takımla gidin. olay olmasın' dedi. Biz de federasyonun düşüncesi doğrultusunda hareket ettik ve genç takımla gittik. Genç oyuncularımız sahaya çıkarken fotoğraf çektirmekten bile korktular, tir tir titrediler. Rakipleri maç sırasında oyuncularımıza 'Korkudan mı sizi gönderdiler? Yazıktır' demişler. Teknik direktörümüz maç sırasında taktik bile vermedi. 18-0'lık skor Türk futbolu için ibret alınacak bir hadisedir" diye konuştu.    

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER