FUTBOL

De Rossi: 'Beraberliğe değil, kazanmaya ihtiyacımız var'

2018 Dünya Kupası Play Off 2. maçında İtalya evinde İsveç'i ağırlarken yedek kulübesinde De Rossi ile teknik heyet arasında ilginç bir olay yaşandı.

2 takım arasındaki ilk Play Off maçını İsveç 1-0 kazanmıştı. San Siro’da oynanan 2. maç 0-0 devam ederken İtalya teknik heyeti Daniele De Rossi’yi ısınmaya göndermek istedi.

İtalyan futbolcu yedek kulübesinde beklenmedik bir karşılık verdi. Daniele De Rossi, Insigne’yi işaret ederek “Benim neden bu s… maçına girmem gerekiyor? Beraberliğe değil, kazanmaya ihtiyacımız var” diyerek tepki gösterdi.

İtalya maçta değişiklikleri Federico Bernardeschi, Stephan El Shaarawy ve Andrea Belotti’den yana kullandı. Maç 0-0 sona ererken Dünya Kupası’na katılma hakkını İsveç elde etti. De Rossi maç sonunda milli takımı bıraktığını açıkladı. İşte o anlar…

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER