FENERBAHÇE

De Souza Fenerbahçe'yi neden seçti?

Fenerbahçe'nin Brezilyalısı Josef de Souza Türkiye'ye adaptasyonunu ve Fenerbahçe'deki günlerini ülkesinin basınına anlattı.

De Souza Fenerbahçe'yi neden seçti?

Fenerbahçe'nin Brezilyalısı Josef de Souza, "Türk futboluna çabuk adapte oldum. Olumlu anlamda şaşırdım. Şehir çok güzel. Türk insanı Brezilyalıları çok seviyor. Tatil yapmadan ara vermeden iyi bir seviyede kalmak ve sakatlıktan uzak durmak için sürekli çalışıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Sao Paulo'dan 8 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Josef de Souza, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Fox Sport kanalına bir röportaj veren deneyimli orta saha oyuncusu, sarı-lacivertlilerdeki ilk sezonunu değerlendirdi.

Josef de Souza, "Türk futboluna çabuk adapte oldum. Olumlu anlamda şaşırdım. Şehir çok güzel. Türk insanı Brezilyalıları çok seviyor. Tatil yapmadan ara vermeden iyi bir seviyede kalmak ve sakatlıktan uzak durmak için sürekli çalışıyorum" dedi.

"DERBİYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Ligdeki mücadeleyi değerlendiren Sambacı futbolcu şunları söyledi: "Burada büyük bir rekabet var. Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı veriyoruz. Beşiktaş her geçen gün gelişen ve yıldız isimleri kadrosuna katan bir takım. Ay sonunda onlarla derbide karşılaşacağız. Bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi aslında Galatasaray ile büyük bir rekabet içindeyiz ama onlar sıralamada gerilerde kaldılar".

FENERBAHÇE'Yİ SEÇME NEDENİ

Porto, Gremio ve Vasco da Gama gibi takımlarda da forma giyen oyuncu, "Brezilya'dan ayrıldım çünkü işin finansal tarafını da düşünmem gerekiyordu. Eğer bir fırsat bulduysanız değerlendirmelisiniz çünkü kariyer kısa sürede bitiyor" diye konuştu.

KENDİMİ GÖSTERMEK İSTİYORUM

Josef de Souza şöyle devam etti: "Avrupa Ligini çok önemsiyoruz. Kupayı kazanmak istiyoruz. Avrupa ligi maçları Brezilya dahil bir çok ülkede canlı yayınlanıyor. O yüzden futbolcuların kendilerini göstermeleri için önemli bir kulvar".

Bursaspor'dan zehir zemberek ceza tepkisi

 İNTERNETTEN TAKİP EDİYORUM

Eski takımının maçlarını Türkiye'den de takip ettiğini belirten sarı-lacivertli futbolcu, "Maçları izliyor, onlarla ilgili haberleri internet siteleri üzerinden takip ediyorum. Alan Kardec yakın arkadaşım hala kendisiyle görüşüyoruz. Paulo Henrique Ganso'yu da özlüyorum. O birlikte oynadığım en teknik oyuncu" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER