BEŞİKTAŞ

Demba Ba geri dönüyor

Kara Kartal’ın geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak renklerine bir kez daha kattığı Demba Ba, geri dönüyor

Demba Ba geri dönüyor

Senegalli futbolcudan gelen, “Beşiktaş’a dönmek istiyorum” talebine olumlu yanıt veren Başkan Orman, oyuncudan kulübüyle bonservis sorununu çözmesini istedi. Bu gelişme sonrasında Çin’e menacerini gönderen Ba’nın, Shanghai Shenhua’yla kontratını fesh edip Kartal olması bekleniyor.

Fanatik'in haberine göre; Kara Kartal’ın geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak renklerine bir kez daha kattığı Demba Ba, dönem sonunda sol bacağından bir operasyon geçirmişti. 2 sezon önce kırılan bölgede oluşan sorun sebebiyle ikinci kez ameliyat olan Senegalli futbolcu, yeni dönemde de Beşiktaş formasını giymek için elinden geleni yapıyor.

Aykut Kocaman istedi Fenerbahçe alıyor! İşte yeni forvet...

Bu doğrultuda yaklaşık 1 aydır hazırlıklarını sürdürdüğü Bodrum’dan İstanbul’a gelen 32 yaşındaki golcünün, Başkan Fikret Orman’la bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Orman’a Beşiktaş’ta oynama isteğini ileten Demba’nın, “Kulübünle konuşup bonservis sorununu hallet. Seni tekrar takımımızda görmek isteriz” cevabını aldığı öğrenildi.

Alacaklarına karşılık...

Bu gelişmenin ardından menacerini Çin’e gönderen yıldız futbolcunun, alacaklarına karşılık Shanghai Shenhua’dan bonservisini istediği belirtildi. Çin kulübünün de üst üste sakatlık sorunu yaşayan oyuncusunu bundan dolayı serbest bırakacağı konuşuluyor. Olayın kesinleşmesi sonrasında Demba’nın üçüncü kez Kara Kartal’a dönmesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER