SÜPER LİG

Demirören ile Aysal'ın esprili diyaloğu

Kayseri’deki Süper Kupa finali yaşanan güzel karelerle Türk Futbolu’nda yeni bir sayfa açabilir.

Demirören ile Aysal'ın esprili diyaloğu
Kayseri'deki Süper Kupa finali yaşanan güzel karelerle Türk Futbolu'nda yeni bir sayfa açabilir.

Artan gerilim Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın araya girmeleriyle yerini sakin bir havaya bırakırken, Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları maçı protokol tribününde izlemişti.

120 dakikalık randevunun ardından ise esprili diyalogların yaşandığı öğrenildi. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal arasında yaşanan sohbet ise geceye damgasını vurdu.

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Maçtan sonra, "Bakanlar olmasaydı, kupa törenine katılmayacaktık" diyerek serzenişte bulunan ve kupa töreninin protokol tribününde yapılmasına karşı çıkan sarı-kırmızılı yöneticilerin aksine Başkanlar düzeyinde sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiği belirtildi.

Federasyon Başkanı Demirören'in Ünal Aysal'a dönerek, "Galatasaray olarak en çok beni siz eleştiriyorsunuz. Benim dönemimde de bütün kupaları siz topladınız" dediği buna karşılık olarak da Galatasaray Başkanı'nın "Uğurlu başkansınız bizim için.." yanıtını verdiği belirtildi. Kahkahaların atıldığı sohbet sonrası Demirören, kupayı kazanan Galatasaray Başkanı Aysal'ı tebrik etti.



 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER