DİĞER HABERLER

Deniz Ateş Bitnel'den MHK'yı karıştıran olay itiraf!

Geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçının olay hakemi Deniz Ateş Bitnel'den bomba açıklamalar geldi.

Deniz Ateş Bitnel'den MHK'yı karıştıran olay itiraf!

Geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında Trabzonspor'dan 4 oyuncuya kırmızı kart gösteren Deniz Ateş Bitnel'den konu ile ilgili Trabzon yerel basınına bomba açıklamalar geldi.

Bitnel'in Trabzon'un yerel basınına 'Maçtan bir gün önce yan hakemlerinin değiştiğini ve talimat aldıklarını' söylemesi üzerine MHK harekete geçti.

Yayınlanan görüşmeyi Facebook sayfasından paylaşan yerel site 'Son Kale Trabzon' şu ifadelere yer verdi:

"SÖYLEDİKLERİNE YORUM KATILMAMIŞTIR"

"Şimdi haklı olarak Deniz Ateş Bitnel bu zamana kadar neredeydi, neden bir basın toplantısı düzenlemedi, neden bu kadar bekledi gibi sorular var ve biz bu soruların hepsine cevaplar aldık ve bu cevapların takdirini siz büyük değerli taraftarlarımıza bırakıyoruz. Söylediklerine hiçbir şekilde yorum katılmamıştır tamamen kendi sözleridir."

Deniz Ateş Bitnel

"YARDIMCILARIM TALİMAT ALDI TRABZON'A OYUN OYNANDI"

"Deniz Ateş Bitnel'in görüşme boyunca devamlı olarak tekrarladığı cümle; ben Galatasaray-Trabzonspor maçında birlikte görev aldığım yardımcıların hiç biriyle daha önce çalışmadım ve benim yardımcılarım sebepsiz yere bu maçtan bir gün önce bir anda değiştirildi. Maç boyunca verdiğim hatalı kararların tamamına yakını yardımcı hakemlerin yönlendirilmeleri sonucu oldu. Bu maç ve diğer yönettiğim maçlarla ilgili hiçbir zaman bir kurum veya kişilerden talimat almadım ancak bu maçın görüntülerini daha sonra izlediğimde bana ve Trabzonspor'a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm. Kesinlikle bu maçta yan hakemlerin talimat aldığına inanıyorum ve beni günah keçisi yaptılar"

"TFF BANA SAHİP ÇIKMADI"

"Bu zamana kadar beklememin sebebi; merkez hakem komitesi başkanı 1 yıldır benimle birlikte basın toplantısı düzenleyeceğini söylüyor ancak her defasında da beni oyalıyordu. TFF bana hiçbir şekilde sahip çıkmadı, hiçbir şekilde çağrılarıma aramalarıma cevap alamadım. Ta ki; eşim yaşanan olaylar sonucu genel müdür olarak çalıştığı bankadan benim yüzümden çıkarılıp, 6 yaşında ki çocuğum psikolojik tedaviye başlayana kadar. Bu kadar şey üst üste gelince ve her şekilde benden habersiz gelişen bu oyunlar sonucu mağdur olan ben olunca dayanamayıp konuşma kararı aldım. Basın toplantısı düzenleme gibi bir şansım yok daha doğrusu bana bu şansı verecek cesaret kimsede yok!"

Deniz Ateş Bitnel

"SON DAYANAĞIM TRABZONSPOR"

"Son dayanağım benimle birlikte mağdur olmuş olan Trabzonspor gibi büyük bir camiadır. Bu camianın ve Trabzon halkının doğruyu göreceğine adım gibi eminim."

MHK, BİTNEL'DEN YAZILI SAVUNMA İSTEDİ!

Deniz Ateş Bitnel'in Trabzon yerel basınına yansıyan bu sözleri MHK'yı harekete geçirdi.

Merkez Hakem Kurulu, Deniz Ateş Bitnel'in Galatasaray - Trabzonspor maçı ile ilgili gündemi sarsan açıklamaları üzerine kendisinden yazılı savunma istedi.

Deniz Ateş Bitnel, geçtiğimiz sezon Salih Dursun'un kendisine kırmızı kart göstermesiyle uzun süre konuşulan mücadelede Trabzonspor aleyhine 4 kırmızı kart göstermişti.

Bitnel, maç ile ilgili Trabzon yerel basınına yansıyan röportajında, "Trabzonspor'a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm. Kesinlikle bu maçta yan hakemlerin talimat aldığına inanıyorum ve beni günah keçisi yaptılar" ifadelerini kullanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER