YEREL HABER

Deniz Naki'yi o sözler çok kızdırdı

Chapecoense takımının geçirdiği uçak kazası üzerinden Amedspor'a söylenen söyler Deniz Naki'yi çok kızdırdı.

Deniz Naki'yi o sözler çok kızdırdı

Amedsporlu futbolcu Deniz Naki, "Keşke Chapecoense yerine Amedspor'un uçağı düşseydi" diyen sosyal medya kullanıcılarına patladı. Deniz Naki, "Alçaklık, namussuzluk, zavallılık" dedi.

Brezilya ligi takımlarından Chapecoense'li oyuncuların da bulunduğu Lamia havayollarına ait uçak, Kolombiya'nın Medellin kenti yakınlarında dağlık bölgeye düştü. Faciada 75 kişi yaşamını yitirdi.

Futbol dünyasında büyük bir şoka neden olan kazanın ardından sosyal medyada, "Amedspor dışında kimsenin başına gelmesin. Sivil havacılıktan da uzak dursun uçak kazası çok vahim olay be" ve "Keşke Amedspor'un uçağı düşse bayram ederiz" şeklinde tweetler atıldı.

Amedsporlu Deniz Naki beraat etti

Bu tweetlere yanıt Amedsporlu Deniz Naki'den geldi.

"Dünya futbol tarihinin en vahim, en trajik gününü yaşıyoruz. Bu anlamda uçak kazasında yaşamını yitiren #chapecoense futbol emekçilerinin karşısında saygıyla eğiliyorum ve derin üzüntülerimi sunuyorum" diyen Deniz Naki, "Dünyanın öbür ucundada olsa hiç tanımadığımız insanlara üzülmek, kendine insanım diyen her bireyin görevidir. Ama ülkemizde maalesef bu durumdan bile düşmanlık çıkaran bir zihniyetle karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"NAMUSSUZLUK VE ZAVALLILIKTIR"

"17 Ağustos İstanbul depreminde keşke Diyarbakır'da olsaydı diyenler. Van depreminde Van halkına yardım diye kolilere taş doldurup gönderenler bir halkın acısıyla dalga geçenler bugünde düşen uçağın Amedspor uçağı olsaydı diyenler" ifadelerini kullanan Deniz Naki, "Ve aynı havayı aşı suyu paylaştığı insanların ölmesini dilemek alçaklık, namussuzluk ve zavallılıktır" diye yazdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER