GALATASARAY

Denizli imzayı ne zaman atıyor?

Spor yazarı Levent Tüzemen, A Spor’da katıldığı Artı Futbol programında Galatasaray hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu

Denizli imzayı ne zaman atıyor?

Spor yazarı Levent Tüzemen, A Spor’da katıldığı Artı Futbol programında Mustafa Denizli'nin imza töreninin perşembe günü olacağını söyledi.

Tüzemen, "Galatasaray'ın başına yabancı teknik adam gelseydi, işin sonu Mancini ve Prandelli dönemleri gibi olurdu" dedi. 

“DENİZLİ PERŞEMBE GÜNÜ İMZA ATACAK”

Kendisiyle konuştum, Perşembe günü imza atacak. Hafta sonunda da Kasımpaşa maçında bana takımın başında olacağını söyledi.

Denizli'nin Beşiktaşlılığı çocukluğunda kaldı!

“MUSTAFA DENİZLİ DOĞRU İSİM”

Doğru bir isim. Neden doğru bir isim? Türk futbolunu yakından izleyen, takip eden, yıllardan beri yorum yapan, yorum yaparken de rakiplerin taktiksel anlamda, oyun anlamında röntgenini çeken futbolcu performanslarını yakından bilen bir teknik direktör. Artı kriz ve kaosları da nasıl yöneteceğini bilen yönetimlerin bile zaman zaman yaşadığı kaoslara çözüm getirmesini bilen bir teknik direktör.

Mustafa Denizli İspanya'ya gidecek mi? Açıkladı!

“YABANCI TEKNİK ADAM MACERA OLURDU”

Bu süreçte Galatasaray zaten yabancı bir teknik direktör getirmiş olsaydı o bir macera olurdu. Bunu iki defa Galatasaray denedi. Mancini ile beraber yaşadı bunu. Takımı tanımıyordu. Artı Prandelli hiç tanımadı, tanımak da istemedi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER