GALATASARAY

Denizli'den oyuncularına gözdağı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sarı-Kırmızılılar'ın başında çıkacağı ilk maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Denizli'den oyuncularına gözdağı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli Kasımpaşa maçı öncesinde yaptığı açıklama ile oyuncularına gözdağı verdi. Kadro darlığından şikayet eden Denizli, maçta şans verdiği oyuncuların bunu değerlendirirlerse devam edeceğini söyledi. 

Kasımpaşa ile deplasmanda oynanacak müsabakadan evvel yayıncı kuruluşa demeç veren deneyimli hoca şöyle konuştu;

'Biz psikolojiyi değiştireceğiz'

"Hem camiaya hem takıma hem bana... Hepimize hayırlı olsun. Galatasaray'ın başında sahaya çıktığım ilk günden daha heyecanlı olabilirim. Bambaşka hisler. Kariyerimde çok önemli maçlara çıktım ama bu maç onların önüne geçti. Bu lig enteresan bir lig. Bizler yıllardır futbolun içindeyiz. Doğru teşhis koyamadığımız zamanlar oldu. Galatasaray umulmayan puanları kaybetti. Antalya ve Rize maçlarından gelen bir psikolojik eksikliğimiz var. Biz bu psikolojiyi değiştireceğiz. Zirveye oynayan takım bu kayıplardan daha çok etkilenir. Umarım takım güzel bir gün yaşar ve bu heyecanı daha uzun tutmaz."


'Kısıtlı kadromuz var'

"Kasımpaşa bu ligin iyi bir takımı. Umarım biz onlardan daha iyi oluruz. Zaten kısıtlı bir kadromuz var. Fazla alternatifimiz yok. Oyuncularımız şanslarını kullanabilirlerse devam ederler."

Yorumlar
TREND HABERLER