GALATASARAY

Denizli'nin Beşiktaşlılığı çocukluğunda kaldı!

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç A Spor’da yayınlanan 90’a programında çarpıcı açıklamalar yaptı..

Denizli'nin Beşiktaşlılığı çocukluğunda kaldı!

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç A Spor’da yayınlanan 90’a programında iddia edilenin aksine Mustafa Denizli ile Fatih Terim'in 40 yıllık arkadaş olduğunu söyledi, "Denizli'nin Beşiktaşlılığı çocukluğunda kaldı," diye konuştu. 

“DENİZLİ – TERİM 40 YILLIK ARKADAŞ”

Fatih ile Mustafa Denizli çok iyi arkadaştır. Galatasaray’ı en iyi bilen kim, şu andaki Galatasaray’ı? Hamza. Kime soracak Mustafa Denizli? Hamza’ya. Fatih Terim, 40 yıllık arkadaşı, Galatasaray’a Mustafa Denizli’yi transfer eden kişidir. Bire bir o transferi sağlayan kişidir. Sağlamakla da kalmamış, sahiplenmiştir.

Denizli imzayı ne zaman atıyor?

“DENİZLİ, GALATASARAY’A ŞART KOŞMAZ

Benim kafamda bir tek soru var; Hamza’yı harcamak için bu kadar dümen yapan bir yönetimde Mustafa Denizli nasıl çalışacak? Onun cevabı da şu, ben bu kulüpte iki tane çok büyük Galatasaraylı tanıdım; birisi Alp Yalman, öbürü Mustafa Denizli. Bunlar  Galatasaray dara düştüğü anda gel denince koşacak iki adamdır. Mustafa Denizli’nin bu yönetime herhangi bir şart, para şartı, transfer şartı, bilmem ne şartı koşacağını düşünmüyorum bile. Tabi istekleri olacaktır.

Mustafa Denizli İspanya'ya gidecek mi? Açıkladı!

“BEŞİKTAŞLILIĞI ÇOCUKLUKTA KALDI”

Gözü kapalı kendini batağa atacak değil ama şunlar şunları yapsak iyi olur diyecek. Ama şart bunları yaparsanız gelirim değil, geldikten sonraki istekler… Önce gelir, öyle Galatasaraylıdır Mustafa Denizli. Beşiktaşlılığı onun çocukluğunda kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER