1.LİG

Denizlispor MHK'nın kapısına dayandı

Bank Asya 1. Lig'in liderliğe oynayan takımlarından Denizlispor, Koray Gençerler'i Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) şikayet etti.

Denizlispor MHK'nın kapısına dayandı

Bank Asya 1. Lig'in liderliğe oynayan takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Mehmet Özsoy, 'Maçın hakemi Koray Gençerler'i Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) şikayet ettik'' dedi.


Özsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz pazar günü oynanan Denizlispor-Kayseri Erciyesspor maçının orta hakemi Koray Gençerler'in,verdiği kararlarla Denizlispor'u galibiyetten ettiğini ileri sürdü.

Verdiği kararlarla Denizlisporlulardan büyük tepki gören maçın hakemi hakkında şikayet dilekçesi hazırlandığını belirten Özsoy, ''Yönetimimiz tarafından hazırlanan şikayet dilekçesiyle, MHK'ye maçın hakeminin verdiği yanlış kararlar nedeni ile cezalandırılmasını istedik. Bize kaybettiğimiz iki puan geri gelmeyecek ama verilecek olası bir ceza, hakemlerin maçlarda daha dikkatli olmalarını sağlayacak'' dedi.

-''HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ''-

Bugüne kadar hakemler hakkında hiç olumsuz davranışlarda bulunmadığını, olumsuz demeçler vermediğini ve vermemeye özen gösterdiğini vurgulayan Özsoy, ''Hep hakemlerimizin yanında oldum. Onlar da insandır hata yapacaklardır. Burada önemli olan hatanın bilerek ve kasten yapılmamasıdır'' diye konuştu.

Erciyesspor ile karşılaştıkları maçta hakem Koray Gencerler ve 1. No'lu yardımcı hakem Emre Suna'nın müsabakanın 90 3 dakikasında yaklaşık 2-2,5 metre çok bariz ofsayt pozisyonunu değerlendirmeyip maçın son saniyelerinde yedikleri golle maçın 1-1 duruma geldiğini hatırlatan Özsoy, şunları kaydetti:

''Kayseri Erciyesspor'un beraberlik golünü atan futbolcusu Taner Taşçı formasını çıkardı salladı sonra da direğe formasını asarak köşe bayrağını havada seyircilerimize salladı, onları tahrik etti. Müsabaka hakemi bu futbolcuya sadece sarı kart gösterdi. Esasında arka arkaya 2 suç işleyen futbolcunun oyundan ihraç edilmesi gerekirdi. Bu müsabakada yaşanan hakem hataları şampiyonluk yolundaki kulübümüze büyük bir darbe vurmuştur. Denizlispor büyük bir camiadır. Göz göre göre hakkının yenilmesine müsaade etmeyecektir. Müsabakada yaşanan bir kural hatası var mıdır yok mudur bunun araştırılmasını talep ediyoruz. Bu hususta da hakkımızı sonuna kadar arayacağız.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER