1.LİG

Denizlispor'da Oğuz Çetin sesleri

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor'da Oğuz Çetin'in ismi gündeme geldi.

Denizlispor'da Oğuz Çetin sesleri

PTT 1’inci Ligi’nde transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Denizlispor, teknik direktörlük görevine Oğuz Çetin’i getirmek için görüşmelere başladı.

Daha önce sportif direktör olarak Ali Tandoğan’la anlaşan yeşil-siyahlılar, Oğuz Çetin’le yapılan görüşmede önemli mesafe kaydetti.

Tecrübeli çalıştırıcı ile pazartesi gününe kadar anlaşma sağlanabileceği öğrenildi. Başkan Süleyman Urkay, teknik direktör olarak da kendini kanıtlamış bir isimle çalışmak istediklerini söylerken şöyle konuştu:

“Daha önce Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor, Gençlebirliği ve Boluspor gibi takımlarda görev yapan Oğuz Çetin’le görüşmelerimiz sürüyor. Yönetimdeki arkadaşlar belli bir noktaya geldi. Kendisini takımın başına getirmeyi çok istiyoruz. Kısa süre içinde Çetin’le görüşmelerimizi sonuçlandıracığımızı düşünüyorum.”

Başkan Urkay, kulübe ait bir televizyon kanalı kurmak için de çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi.

Juventus Gonzalo Higuain bombasını patlattı

KALECİ ZEKİ’DEN İMZA

Transferde olağanüstü genel kurul sürecinde kaybettiği zamanı telafi etmek için hızlı adımlar atarak kadrosunu büyük oranda değiştiren Denizlispor, 27 yaşındaki kaleci Zeki Ayvaz’la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor’da yetişen Zeki, daha önce 1461 Trabzon, Balıkesirspor, Akhisar Belediyespor ve son olarak Kartalspor’da forma giydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER