1.LİG

Denizlispor'da takım kaptanı belli oldu

TFF 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da takım kaptanlığına yeniden Veli Acar getirildi.

Denizlispor'da takım kaptanı belli oldu
Önceki sezon bu görevi üstlenen tecrübeli futbolcudan geçen sezon başında alınan kaptanlık bandı Ömer Alp Kulga'ya verilmişti.
 
2017-18 sezonu öncesi yönetimle görüşüp bir yıl daha futbol oynamak istediğini söyleyip sözleşme yenileyen Veli'ye jest yapan yönetim, pazubandı 36 yaşındaki futbolcuya teslim etti. Veli önceki gün Altınordu ile oynanan özel maçta kaptan olarak sahaya çıkarken, ikinci kaptanlığı Ömer Alp'in, üçüncü kaptanlığı ise Cenk'in yapacağı açıklandı.
 
Yeşil siyahlı ekip, Afyon kampındaki ikinci özel maçında yarın Ümraniyespor ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlaması planlanan müsabaka, Denilispor'un kamp yaptığı otelin tesislerinde oynanacak. Horoz son hazırlık sınavını 30 Temmuz'da Balıkesirspor önünde verecek.
 
Öte yandan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Afyon kampını ziyaret ederek futbolculara ve teknik heyete başarı diledi. Kolu kırılan Berkan Afşarlı ise Pamukkale Üniversitesi'nde ameliyat oldu. Hastanede bir gün kaldıktan sonra taburcu edilen oyuncu kampa katılmak için yeniden Afyon'a gitti. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER