BEŞİKTAŞ

Denys Boyko giderse alternatifi belli

Siyah-Beyazlılar’a ara transfer döneminde katılan Denys Boyko’nun, alternatifi belli

Denys Boyko giderse alternatifi belli

Siyah-Beyazlılar’a ara transfer döneminde katılan Denys Boyko’nun, Kasımpaşa mücadelesinin ardından gözden düşmesi, Ukraynalı eldiveni harekete geçirdi.

Takımının son 3 mücadelesinin kadrosunda yer almayan 28 yaşındaki file bekçisinin, Beşiktaş’ta geri planda kalmasının ardından menacerine, ‘Bana kulüp bul’ talimatını verdiği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Radyospor’a konuşan tecrübeli ismin Türkiye temsilcisi Doğan Ercan, “Boyko oynamadığı için mutsuz. Everton ile görüştü, isteyeni çok” diyerek durumu özetledi.

Beşiktaş Onur Kıvrak açıklaması yaptı



Güneş’in kararı bekleniyor

Fanatik'in haberine göre; Boyko’nun ayrılma ihtimalinin belirmesi sonrasında yönetimin de şimdiden kaleci arayışlarına başladığı bildirildi. Kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, bu konuda ilk hedef olarak Fransa Lig 1 ekiplerinden Rennes’in kalecisi Benoit Costil’i gündemine aldığı öğrenildi. Torunoğulları’nın, bu sezon takımının 30 mücadelesinde görev yapan 28 yaşındaki kaleci konusunda temaslara başlamak için teknik direktör Şenol Güneş’in Boyko konusundaki kararını beklediği ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER