FUTBOL

Deplasmana da giderim sevgilimi de bırakırım!

Yapılan bir araştırmaya göre Avrupa genelinde her 5 spor tutkunundan 3’ü, deplasmana eşlerindense arkadaşlarıyla gitmek istiyor.

Deplasmana da giderim sevgilimi de bırakırım! - Sayfa 1

Yapılan bir araştırmaya göre Avrupa genelinde her 5 spor tutkunundan 3’ü, deplasmana eşlerindense arkadaşlarıyla gitmek istiyor.

Deplasmana da giderim sevgilimi de bırakırım! - Sayfa 2

Türkiye’de ise her 4 taraftardan 3’ü, bir final maçını izlemeyi sevdiği kişiyle tatile gitmeye tercih ediyor.Sports Travel Scorecard raporuna göre Avrupalı sporseverler tuttukları takıma, eşlerine ya da sevgililerine olduğundan daha fazla tutkuyla bağlı!

Deplasmana da giderim sevgilimi de bırakırım! - Sayfa 3

Avrupa genelinde her altı kişiden biri takımına daha sadık olduğunu belirtirken, Türkiye’de her beş taraftardan biri, bir karşılaşmayı izlemek üzere seyahat etmek için sevdiği kişiden ayrılabileceğini söylüyor. Başka bir deyişle spor tutkusu ve romantizm, pek de bağdaşmıyor!

Deplasmana da giderim sevgilimi de bırakırım! - Sayfa 4

MAÇ KEYFİ ROMANTİK TATİLE TERCİH EDİLİYOR Avrupa ortalamasına bakıldığında, fanatik taraftarlarının yüzde 50’sinin büyük bir final karşılaşmasını izlemeyi tercih ettiği ve yalnızca yüzde 44’ün sevdiği kişiyle tatile çıkmayı istediği görülüyor.