SPOR GÜNDEMİ

Derbi öncesi Olimpiyat'ta son durum!

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi statta oynanacak? Beşiktaş-Galatasaray derbisine saatler kala gözler dev maçın oynanacağı stadyuma çevrildi.

Derbi öncesi Olimpiyat'ta son durum!
Beşiktaş Galatasaray maçında son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi statta oynanacak? Beşiktaş Galatasaray karşılaşmasının hakemi belli oldu. Beşiktaş Galatasaray 6 puanlık bir derbi maçına çıkıyor. Beşiktaş Galatasaray derbileri tarihe nasıl yansıdı? İşte detaylar... 
 
Beşiktaş-Galatasaray derbisine saatler kala gözler dev maçın oynanacağı stadyuma çevrildi. Dev randevuya şahitlik yapacak Olimpiyat Stadı'nın zemininin, günlerdir İstanbul'u etkisi altına alan kötü hava şartlarından etkilenmemesi için çalışmalar başlatıldı.  
 
Bugün'ün haberine göre; Bilindiği gibi Beşiktaş'ın Tottenham ile yaptığı UEFA Avrupa Ligi maçında da elektrik kesilmişti. Bu tarz aksiliklerle karşılaşılmaması için yetkililer birtakım önlemler aldı.

Stat çalışanlarının izinleri iptal edildi. Meteorolojinden alınan bilgilere göre yağış ihtimaline karşı çimler zedelenmesin diye ara ara maç saatine kadar ince kumlama yapılacak. Zeminin iyi durumda olduğu belirtiliyor.  
 
 

OLASI KESİNTİYE JENARATÖRLÜ ÖNLEM
Mücadele oynanırken de çim bakım ekipleri hazır bulunacak. Saha çevresindeki buzlanmaya hızlı müdahale edebilmek için stadın giriş bölgesine kamyonlarla tuz bırakıldı. Bu arada her ihtimale karşılık bir iş makineside hazır bulunacak. Siyah-Beyazlı yöneticiler de stat ve çevresinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Sürekli bilgi alan idareciler gün içinde de Olimpiyat Stadı'na gelerek çalışmaları yakından takip ediyor.

Tottenham maçındaki elektrik kesintisinin TEDAŞ'ın dağıtım sistemindeki dalgalanmadan dolayı olduğu ortaya çıktı. Söz konusu maç öncesi UEFA delegesi stadın elektrik mühendisi ile birlikte incelemelerde bulunmuştu. Bu olayın stat sistemindeki aksaklıkla ilgisi olmadığı tespit edilmişti.

Öte yandan başta elektrik kesintisi olmak üzere yaşanabilecek aksaklıklara ciddi önlemler alındığı öğrenildi. Ayrıca hem bugünkü derbi mücadelesi hem de Liverpool ile yapılacak Avrupa Ligi ikinci tur mücadelesi için 6 adet jenaratör kiralandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER