DİĞER HABERLER

Dev Çotanaklar kaldığı yerden!

Yeşil Giresun Belediyespor, Yavuz Koleji Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Dev Çotanaklar kaldığı yerden!
Türkiye Basketbol 2. Liginde ilk yarının bitmesinin ardından dört günlük mini bir tatile çıkan Yeşil Giresun Belediyespor, Yavuz Koleji Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarına başladı. 

Ligin ikinci yarısının çok zor geçeceğini kaydeden Koç Yücel Platin, çok farklı bir ikinci devre olacağını belirtti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 11 galibiyet 6 mağlubiyetle 5. sırada bulunan Yeşil Giresun Belediyespor, antrenmanlara kaldığı yerden start verdi. Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Akhisar Belediyespor maçının ardından dört günlük izin verilen basketbolcular dün sabah saatlerinde memleketlerinden şehre dönüş yaptı.

KOÇ PLATİN: "ÇOK ZOR BİR İKİNCİ YARI BİZİ BEKLİYOR"
Yeşil Giresun Belediyespor Koçu Yücel Platin, ikinci yarı hazırlıklarına dün itibariyle başladıklarını ifade ederek, ilk yarıyı istedikleri gibi bitirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Platin, ikinci yarıda her haftanın final maçları niteliğinde oynanacağı belirterek, "Çok zor bir ikinci yarı bizlere bekliyor. Baktığınız zaman alt sıradakiler düşmemek için üst sıradakiler de play-off için müsabakalara çıkacak. Çok farklı bir ikinci yarı olacak. Çünkü takımların artık son şanslarını kullanacak. Telafisi ve hata yapma lüksü olmayacak maçlar oynanacak" dedi.

FİKSTÜR ŞANSINA DİKKAT ÇEKTİ
Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak hızlı toparlandıklarını kaydeden Platin, "Ben takımımın ilk yarı performansından oldukça memnunum. 3'te 0 handikabıyla başlayan bir takımın ilk yarıyı çok iyi yerde bitirdi. İlk yarıda deplasmanda kaybettiğimiz 4 takım ikinci yarıda bize gelecekler. Bu noktada şanslıyız" diye konuştu.

TRANSFER BELİRSİZ
Gelecek hafta transfer döneminin biteceğini söyleyen Platin, "Transfer hakkında fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kadroya yeni takviye yapmak da istemiyorum. Ama elimde bir transfer listesi var. Transfer dönemi haftaya bitiyor. Önümüzdeki günlerde her şey daha çok netleşir" ifadelerini kullandı.  
 
Haber: Özgür ERDOĞAN - GİRESUN
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER