DİĞER HABERLER

Dev Çotanaklar play-off niyetine çıkıyor

Yeşil Giresun Belediyespor'da Koç Yücel Platin açıklamalarda bulundu.

Dev Çotanaklar play-off niyetine çıkıyor
Yeşil Giresun Belediyespor'da Koç Yücel Platin, iç sahada son üç maça çıkacaklarını ifade ederek, Göztepe maçının zor geçeceğini ancak bu zorluğun üstesinden gelebileceklerini belirtti. 

Cumartesi günü 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Göztepe’yi ağırlayacak Yeşil Giresun Belediyespor’da Koç Yücel Platin dünkü idman öncesi Özgür Erdoğan'ın sorularını yanıtladı. 

Platin, Göztepe maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Konum olarak onlar aşağılarda gözükseler de çok iyi iki Amerikalıları var. Son basın toplantısında da söylemiştim. Maçlar herkese göre çok zor. Bazı takımlar artık ligde kalmak için son şanslarını kullanıyorlar. O açıdan zorluk derecesinin yukarılara çıkacağını düşünüyorum. Ama sonuçta bizimde hesaplarımız çok önemli. Hem kadro hem de basketbol organizasyonu açısından rakibimizden bir adım önde olduğumuzu düşünüyorum. Zor maç ama üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” dedi. 

“Artık ligin sonları yaklaşıyor” diyen Platin, taraftarların her zamanki gibi kendilerine destek vermesini istediklerini kaydederek, “Baktığınız zaman son üç iç saha maçı oynayacağız. Göztepe maçından sonra Trabzonspor ve Maliye Milli Piyango gelecek. Daha sonra play-off maçları olacak. Çok iyi bir seyircimiz var. Tabiri caiz ise onlarında maçtan sonra sporcularımız kadar yorulmasını istiyoruz. Bize o kadar destek versinler. Bir saniyeyi bile boş geçirmemiz lazım. Artık telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Bu üç maç Play-Off’a da hazırlık olacaktır. Taraftarlarımızın desteklerini artırarak maça geleceklerdir” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Platin, takımda sakat oyuncusunun bulunmadığını sözlerine ekledi.  
 
Haber-Foto: Özgür ERDOĞAN - GİRESUN
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER