DİĞER HABERLER

Dev Çotanaklar'da hedef 6'da 6

Yeşil Giresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Fatih Yamak, Gençlikspor ile oynayacakları müsabakadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti...

Dev Çotanaklar'da hedef 6'da 6
Yeşil Giresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Fatih Yamak, takımda morallerin üst seviyede olduğunu belirterek, deplasmanda Başkent Gençlikspor ile oynayacakları müsabakadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti...

Son olarak 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda Türkiye Basketbol 2. Ligin güçlü takımlarından Darüşşafaka'yı mağlup ettiklerini hatırlatan Yamak, "Yeni kurulmuş bir kadromuz ve teknik heyetimiz var. Ancak çok güçlü bir ekibiz. Ligde hak ettiğimiz yerlere geldik. Çok iyi bir koçumuz ve çok iyi bir sporcularımız var" dedi.

"Sporcularımızın alınlarından öpüyorum" diyen Yamak, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Birbirinden değerli sporcularımızla çalışıyoruz. Herkes her şeyin bilincinde... Antrenmanlarda sporcularımız çok büyük hırs ve özveriyle çalışıyor. Bu takım ilk haftalarda favori gösterilmiyordu ancak şimdi ligin korkulan ekibiyiz."

Giresun'u basketbol kenti yapmaya başardıklarını ifade eden Yamak, "Amacımız o eski coşku dolu günleri yeniden yaşatmaktı. Bu coşkuyu yeniden Giresunlulara yaşattığımız için mutlu ve gururluyuz. Yeşil Beyazlı renklere gönül veren herkes artık iç saha maçlarımızı kaçırmıyor. Giresun artık basketbol kenti oldu diyebiliriz." diye konuştu.  
 
Özgür ERDOĞAN - GİRESUN 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER