ŞAMPİYONLAR LİGİ

Devlerin hakem gerginliği sürüyor!

Real Madrid ile Barcelona arasında hakemler konusunda ortaya çıkan gerginlik, rövanş maçının ardından da sürdü.

Devlerin hakem gerginliği sürüyor!
Real Madrid ile Barcelona arasında hakemler konusunda ortaya çıkan gerginlik, dün iki takım arasında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan yarı final rövanş maçının ardından da sürdü.

İlk maçı deplasmanda 2-0 kazanan Barcelona, Nou Camp'da dün 1-1 sonuçlanan rövanşın ardından rakibini eleyerek finale yükseldi.

Real Madridli Cristiano Ronaldo, basına yaptığı açıklamada, ''Barcelona'yı yenebilirdik, ancak hakem buna izin vermedi'' diye konuştu.

Ronaldo, ''İlk maçın hakemi (Wolfgang Stark) final oynama şansımızı azaltmıştı. Futbolla ilgili biraz bir şeyler bilen Barcelona'nın lehine kararlar verildiğini görür'' dedi.

Real Madrid, dün ilk yarısı 0-0 biten maçta, özellikle 2. yarının başında Higuain'in vuruşunda ağlara giden topun gol olarak değer kazanmamasından şikayet etti.

47. dakikadaki pozisyonda Real Madrid atağında Barcelonalı Pique ile ikili mücadeleye giren Ronaldo düşerken Barcelonalı Mascherano'ya çarpmış ve iki oyuncu da yerde kalmıştı. Seken topu önünde bulan Higuain, Barcelona filelerini havalandırmış, ancak Belçikalı hakem Frank De Bleeckere, Ronaldo'nun Mascherano'ya faul yaptığına karar vermişti.

''Higuain'in golü geçerliydi'' diye konuşan Ronaldo, ''Pique beni itti ve ben de Mascherano'ya çarptım. Mascherano, İngiltere'de oynarken kendini atmazdı. Burada diğerleri gibi kötü bir alışkanlık edinmiş'' dedi.

İki takım arasında oynanan Kral Kupası finalinde Real Madrid'in ''tarafsız hakemlerle'' Barcelona'yı yenebilecek güçte olduğunu gösterdiğini söyleyen Ronaldo, ''Barcelona saha dışında çok güçlü. 4 maçta görüldü ki 2 takım arasında çok fark yok. Biz Kral Kupası'nı hak ederek kazandık. Barcelona'nın bizden iyi olduğunu düşünmüyorum. Bence hakemlerden çok fazla destek alıyorlar'' diye konuştu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER