DÜNYADAN FUTBOL

Di Francesco'dan Cengiz Ünder itirafı!

İtalya Serie A takımlarından Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco, Benevento'yu 5-2 yendikleri maçta 2 gol, 1 asistle yıldızlaşan Cengiz Ünder'in performansı hakkında konuştu.

Di Francesco'dan Cengiz Ünder itirafı!

Serie A’da Benevento’yu 5-2 mağlup eden Roma’da maçın yıldızı 2 gol 1 asistlik performansıyla Cengiz Ünder oldu. Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco, maç sonrasında Cengiz’in performansını değerlendirdi.

Sözlerine, “Büyük oyuncular maçı değiştirebilir” diyerek başlayan Di Francesco, “Cengiz bugün çok çok iyi oynadı. Fiziksel olarak iyi duruma geldi. Oysa birkaç hafta öncesine kadar özgüven eksikliği yaşıyordu. Bu kararlılık ve açlıkla devam ederse sahanın lideri olabilir” yorumunu yaptı.

Cengiz Ünder golünü attı asker selamını çaktı


İtalya’da genç oyuncular için sabır gösterilmediğini söyleyen Di Francesco, “Cengiz yalnızca 20 yaşında başka bir ülkeden buraya geldi. İtalya’da genç oyuncuların gelişmesine sabır gösterilmiyor. Genç takım için bile oynamaya yeterli olmadığını söylüyorlar. Sonra aniden dünya standartlarına çıkarıyorlar. Oyuncuların gelişmesini beklemeliyiz” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER