FENERBAHÇE

Dick Advocaat gazetecileri azarladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Atiker Konyaspor maçından sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dick Advocaat gazetecileri azarladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Atiker Konyaspor maçının ardından kendisine soru soran gazetecileri azarladı.

Maçın hemen ardından yayıncı kuruluşa konuşan Advocaat şunları söyledi:

"Maçın ilk yarısı fena değildi bizim için... Bugün en önemlisi bizim için aldığımız 3 puan istediğimiz ve oynamak istediğimiz oyun bu değil ama 3 puan aldığımız için gerçekten çok mutluyuz. İstediğimiz oyun tarzını sahaya yansıtamadık. Buradan alınacak 3 puan çok önemliydi ve herkes çok özverili çalıştı ve gerçekten çok mutluyuz 3 puan aldığımız için... Maçtna öncede söylediğim gibi 3 puana ihtiyacımız vardı ve kazanmamız gerekiyordu. Bundan sonra artık pazar günü oynayacağımız maçı düşüneceğiz."

Jeremain Lens'in galibiyet sevinci


BASIN TOPLANTISINDA KÖPÜRDÜ

Daha sonra basın toplantısına geçen Hollandalı Dick Advocaat, bir gazetecinin "Fenerbahçe kazandı ama taraftarı futboldan memnun olmadı" şeklindeki sorusunun bitmesine bile izin vermeden "Stop stop stop.. Bunu nereden çıkarıyorsunuz, biz bugün burada çok güçlü bir takım karşısında galip geldik. Biz mutluyuz, futbolcular mutlu taraftarımız da mutlu, eminim sen de mutlusundur" diye sert bir yanıt verdi..

"BELKİ ÖZEL BİR HOCAYIM"

Geçen hafta yaptığı 'Benden iyisini buluyorlarsa, alsınlar" sözü için özür dileyip dilemediği sorulan Advocaat, "Ben özel bir hocayımdır belki. Dürüst ve net. Geçen hafta ne söyledim? Yalan söylememi mi istiyorsunuz? Kendimi değiştirmek istemiyorum, dürüstüm" cevabını verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER