FENERBAHÇE

Dick Advocaat iki transfer istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Grasshoppers maçı öncesi yaptığı basın toplantısında iki oyuncuya daha ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Dick Advocaat iki transfer istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve Mehmet Topal, Grasshoppers mücadelesi öncesinde basın toplantısında konuştu.

İşte Advocaat ve Mehmet Topal'ın açıklamaları;

"Mehmet Topal: "Rehavete kapılmamalıyız"

"İlk maçta aldığımız bir avantaj var. Kendi sahasında oynayacak bir rakiple karşılaşacağız. Bunun rehavetine kapılırsak buradan canımız yanmış şekilde ayrılırız. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Benim için üzücü bir pozisyondu. Allah korusun Cengiz'in kötü bir sakatlık yaşamasına sebep olabilirdim. Topa dokunmak istedim ancak kötü bir müdahale oldu. Ayağım Cengiz'in kaval kemiğine geldi. Benim için talihsiz bir pozisyondu. Umarım bir daha böyle pozisyonlar yaşamayız."

Dick Advocaat: "Yarın ciddi olmalıyız"

"İlk 11'de kimler oalcak yarın göreceğiz. Ben de oyunlarıma yarın açıklayacağım. Dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmaları gördük. Celtic 5-2'nin rövanşında eleniyordu. Dikkatli olmamız lazım. İlk maçtan sonraki performansından mutlu değilim. Her gün daha çok şey katarak yolumuza devam etmeliyiz. Tekrar söylüyorum yarın ciddi olmalıyız."

"2 oyuncuya ihtiyacımız var"

Fenerbahçe'de Dick Advocat depremi! O ismi sildi

"Başkanımızla görüşme gerçekleştirdik. Ben hala aynı düşünüyorum. 2 oyuncuya ihtiyacımız var. Daha dengeli bir kadro olması için ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerde görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Başkanla iyi bir görüşme gerçekleştirdik. Takımımızla ve maçlarla ilgili knouştuk. Nasıl bir yol izleyeceğimizi tartıştık. Fanatik ve coşkulu bir şekilde karşıladı. Transfer konusunda benim görüşüme katıldı.

"Transferden bahsetmek iyi fikir değil"

"Tüm iyi oyuncularla(Hakim Ziyech) ilgileniyoruz. Burada isim isim transfer konusunda bahsetmek pek iyi bir fikir değil. Transferlerimiz geldikten sonra size neden aldığımızı açıklarım."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER