FENERBAHÇE

Dick Advocaat'tan taraftara çağrı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Manchester United maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı

Dick Advocaat'tan taraftara çağrı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Manchester United maçı öncesinde taraftarı tribüne davet ederken; orta sahada Aatıf'ın yokluğunda oynatacağı isimleri sıraladı. Hollandalı teknik adam 11 konusunda net bir karar vermediğini de ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Manchester United maçı öncesinde futbolculardan Josef de Souza ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
 
Hollandalı teknik adamın sözleri şöyle;

"FEYENOORD MAÇINDA TARAFTARI GÖRDÜK..."

Biz sahaya çıkarken her zaman kazanma düşüncesiyle çıkıyoruz. Manchester United'la oynanan ilk maçta fırsatları değerlendiremedik. United ile oynuyorsunuz, onlar harika bir takım. Oyun tarzımız farklı olsaydı yine kaliteleriyle bize cezayı keserlerdi. Penaltılar işi bozdu. İlk 30 dakika sonrası kontrolü kaybettik. Yarın farklı bir maça çıkacağız. Feyenoord maçında taraftarların katkısını görmüştük. 0-0 için sahaya çıkmıyorsunuz, hep kazanmak için çıkıyorsunuz.

Fenerbahçe'de 5 gole 50 bin taraftar

"UMARIM BU YARIN OLMAZ"

0-0 giderken oyun tamamen motive bir takım olacak. Manchester United gibi bir takım bile arayış içinde. Mourinho gibi teknik adam bile hala doğru yapıyı arıyor. Bir gün olacak. Onlar da doğruyu bulacak, umarım bu yarın olmaz.

"VOLKAN DEFANSİF ANLAMDA GELİŞTİ"

Maç maç ihtiyacımızın ne olduğunu göreceğiz. Pazar günkü rakibimizi tanıyorduk ama bir yandan da herkes işine düşeni yapmalı. Volkan Şen defansif anlamda kendini geliştirdi. 5-0'lık bir galibiyetle ayrıldık. M.United gibi bir takımla karşılaşıyorsanız üzerine düşeni herkes yapmalı. Volkan Şen de Lens de... Bu anlamda bazı yönlerini geliştirmeliler.

Fenerbahçe'nin Manchester United maçı 11'i

MOURİNHO'YA ÖVGÜ: "SİHİRBAZ DEĞİL..."

Mourinho çalıştığı her ülkede kendini ispatlamış bir teknik direktör. Mourinho'nun aldığı kupaları saymakla bitmez ama o bir sihirbaz değil. Doğru 11'i bulmak kolay değil, bu bir zaman meselesi. Ön tarafta kimi oynatacaksınız... Karar vermek çok zor. Eminim onlar her zaman birinci sıra için oynayacak. Zlatan İbrahimovic de gollerine başlayacaktır. Gerçekten inanılmaz bu kadar pozisyona girip sonuçlandıramıyor olmaları. 

ORTA SAHADA KİM OYNAYACAK?

Aatıf'ın yerine oynayacağımız birçok oyuncumuz mevcut. Orta sahada seçim yapma meselesi var. Alper var, Roman var, İsmail de seçeneklerimizden biri. Kendi sahamızda oynayacağız. Hep yapmamız gereken işi yapmalıyız. Kendi sahamızda kendi oyunumuzu oynayacağız.

"FEYENOORD'A KARŞI HER ŞEYİMİZİ VERDİK AMA..."

Fizik profesörü değilim ama bildiğim şey; Feyenoord'a karşı her şeyimizi verdik. Bazı anlarda öndeyiz fakat bazı oyuncular 3 gün sora çıktıkları maçta istenen gibi değildi. Yarın Feyenoord maçı gibi başlayıp üç gün sonra da aynısını yaparsak farklı bir hikaye ortaya çıkar. Robin oynayacak mı? Yarın göreceğiz...

Fenerbahçe'de şok karar! 3 yıldız satılıyor...

"TARAFTAR GEÇMİŞTE YAPTI YİNE YAPABİLİR"

M.United gibi bir takım kalabalıklar önünde oynamaya alışık. Bizim taraftarlarımızın çıkaracağı ses çok farklı olacaktır. 40-45 bin taraftar bekleniyor. Geçmişte yapmışlar, yarın da yapabilirler. Taraftarlarımızın burada olması kesinlikle bize katkısı olacak bir durum.

Josef de Souza'nın sözleri ise şu şekilde;

"BU SENE HÜCUMDAKİ SORUMLULUĞUM DAHA FAZLA"

Yarın saha içinde çok zeki olmalıyız. Biliyoruz ki büyük bir takımla oynayacağız. Feyenoord'a karşı yaptığımızın biraz daha iyisini yaparsak kesinlikle kazanabiliriz. Geçtiğimiz yıl taktik anlamda patromunun dediklerine sadık kaldım. Hocanın dediklerine karşılık vermek için sahadayım. Hocamız hücum açısından biraz daha fazla sorumluluk verdi. Benim temel işim Mehmet Topal'la beraber rakiplerin o bölgeye gelmemesini sağlamak. Ben Fenerbahçe'deki herkesin mutluluğu için elimden geleni yapmak istiyorum.

Fenerbahçe-M. United maçının hakemi değiştirildi!

"TARAFTAR PROTESTO EDİYORSA HAKLIDIR"

Taraftarımızın kesinlikle protesto hakkı var. Onlar bu takımın parçası. Onlar olmasa Fenerbahçe bir hiç. Buraya belkli bir para ödeyip bilet alıyorlar. Bizi protesto etmeye hakları var. Saha içerisinde en iyisini yaparak değiştirebilir. Biz yeterince profesyonel insanlarız. Bu protestoları en iyi şekilde alıp durumu değiştirmeye çalışmalıyız. O alkışı aldığımızda biz de mutlu oluruz.

"HOCAMIZLA HER ZAMAN KONUŞUYORUZ"

Hocamızla her zaman konuşuyoruz. Hem benimle hem diğer oyuncularla saha içinde nasıl pozisyon alırız. Bunu konuşuyoruz. Birçok hayran olduğum orta saha var. Tek özel bir idolüm yok.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER