FENERBAHÇE

Dick Advocaat'tan Volkan Şen için ilginç talep

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, son vuruş sorunu yaşayan Volkan Şen için kulüpten psikolog talep etti.

Dick Advocaat'tan Volkan Şen için ilginç talep

En son Gaziantepspor karşısında yapamadığı son vuruşlar nedeniyle saç baş yolduran milli futbolcunun bu durumunu Advocaat el attı.

ACİL ÇÖZÜM İSTEDİ

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Dick Advocaat, Gaziantepspor mücadelesinin bitiş düdüğüyle birlikte "Volkan'a psikolog bulun, hem de acilen. Bu hafta konuşsun ve bu durumu çözsün" talimatı verirken "Volkan yetenekli bir oyuncu. Çok çabuk adam geçebiliyor, hızlı ve tam da istediğim gibi ceza sahasına giriyor. Ama ne oluyorsa son vuruşlarda kendine güveni kayboluyor" şeklinde konuştu.

SÜREKLİ KAÇIRIYOR

Geçen sezon geldiği Fenerbahçe aynı durumu daha önce birkaç kez daha yaşayan Volkan Şen, özellikle Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılma sürecinde mücadele verdiği grup maçlarında girdiği net pozisyonları değerlendirememesinin ardından takıma dönüşte benzer sıkıntıyı tekrar yaşamıştı.

Volkan Şen

'BİR GOL ATABİLSEM!'

Kendisi de bu durumu tamamen psikolojik olarak yorumlayan yıldız futbolcu Volkan Şen çözümü de "Bir gol atsam devamı gelecek. Ben de bu sayede rahatlayacağım" şeklinde açıklamıştı.

0'A 0 ELDE VAR 

Volkan Şen, bu sezon ligde golü bulunmayan oyuncular içinde 29 kez en fazla ceza sahasında topla buluşan ve 17 kezle de fazla şut çeken oyuncu olmasına rağmen henüz üç direğin arasını bulamadı.

Fenerbahçe'nin Milli futbolcusu Volkan Şen, bu sezon ligde oynadığı 5 karşılaşmada 11 kez gol pozisyonuna girmesine rağmen henüz sonuç alamadı. A Milli Takımımız'ın formasını 21 kez terleten Volkan Şen'in şimdiye kadar Ay-yıldız altında da golü bulunmuyor.

Yorumlar
TREND HABERLER