FENERBAHÇE

Dick Advoocat'tan Beşiktaş'a Mehmet Ekici taşı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2 beraberlikle sonuçlanan Gençlerbirliği maçının ardından oyuncularını tebriği hak ettiğini söyledi.

Dick Advoocat'tan Beşiktaş'a Mehmet Ekici taşı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gençlerbirliği maçı sonrası, "Mehmet Ekici'nin gitmesine 4 ay kalmış, kulübü neden kabul etmiyor, arkasında Beşiktaş mı var bilmiyorum?" dedi.

"OYUNCILARIM TEBRİĞİ HAK ETTİ"

Yaklaşık 70 dakika 10 kişi kaldıklarını söyleyen Advocaat, "Bugün oyuncularım performanslarıyla tebriği hak ettiler. Özellikle bazı oyuncularım bugünkü performanslarıyla teknik heyete Fenerbahçe'de kalmak istediklerini gösterdi. Genel anlamda 2-2'lik sonuç bizim için iyi" dedi.

 "PENALTI AMA KIRMIZI DEĞİL"

Penaltı pozisyonunda kırmızı kartın ağır olduğunu belirten Advocaat, "Penaltı pozisyonuna penaltı diyebilirim ama kırmızı kart olmaması gerekirdi. Hakem aynı anda iki ceza kesti. Biz böyle pozisyonlarda sarı kart verildiğini gördük. Ama bugün bize kırmızı kart verildi." şeklinde konuştu.

SOSA VE EKİCİ AÇIKLAMASI

Orta saha transferi sorulan tecrübeli hoca, "Çok fazla isim okuyorum bende. 14 gün içinde birini alacağız. Oyuncuların bize gelmesi sadece bizim istememize bağlı değil kendi isteklerine de bağlı. Mehmet Ekici ilgilendiğimiz bir oyuncu ve onun için teklifimizi yaptık. İyi bir teklif yaptık. Oyuncunun da sözleşmesinin bitmesine 4 ay kalmış ama kulübün teklifi kabul etmemesinin arkasında ne var, Beşiktaş mı var bilmiyorum?" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER