SÜPER LİG

Didier Drogba için ABD iddiaları her geçen gün artıyor

Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba için ABD iddiaları her geçen gün artıyor.

Didier Drogba için ABD iddiaları her geçen gün artıyor
Antalya deplasmanında kaybettiği 2 puanla şampiyonluk yarışında büyük yara alan Galatasaray'da puan kaybından çok Drogba'nın tavırları konuşuluyor.

Karşılaşmanın 67. dakikasında kötü performansı nedeniyle Teknik Direktör Roberto Mancini tarafından oyundan alınan tecrübeli oyuncu, İtalyan çalıştırıcının elini zoraki sıkmış, yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun ise yüzüne bile bakmamıştı. Eli havada kalan Tugay Hoca'nın ise morali bozulmuştu. Sarı-kırmızılılarda yaşanan Drogba depreminin arkasında Fildişili oyuncuyla sözleşme imzalanmaması olduğu iddia edildi.

EVLERİNİ BOŞALTTI

Türkiye si'nin haberine göre; Son dönemlerde yıldız oyuncunun moralinin bozuk olduğu ve İstanbul'da bulunan 2 evinden birini boşaltıp, eşyalarını da Fildişi ve Fransa'daki evlerine gönderdiği öğrenildi. Göktürk ve Florya'da 2 evi birden olan Drogba'nın Galatasaray'ın Afrika temsilcisi Mark Guy aracılığıyla işlemlerini başlattığı ve gemiyle naklin sağlandığı bildirildi.

YENİ ROTASI ABD Mİ?

ABD takımlarından, Seattle Sounders ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilen Didier Drogba'nın son haftalardaki futbolu da hayli eleştirilmişti. Amerika Major Lig'de yeni sezonun mart ayında başlayacak olması kafalarda soru işareti bırakırken Drogba'nın önümüzdeki ay takımdan kopacağı dedikoduları da hızla yayılıyor.

ARKADAŞLARINA DA SÖYLEDİ

Geçtiğimiz sezon 9 milyon dolar ödeyerek Tottenham'dan Clint Dempsey'yi transfer eden Seattle, sezonu konferans yarı finalinde elenerek noktalamıştı. 35 yaşına gelen Drogba'nın Amerika hayali olduğu ve ayrılmak istediğini de takım arkadaşlarına söylediği gelen haberler arasında... Futbolunun son dönemini yaşayan Fildişili oyuncunun iyi para alıp futbolu noktalamak istediği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER