FENERBAHÇE

Diego Ribas Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe'nin 'kendine kulüp bul' dediği ve antrenmanlara almadığı Diego Ribas, bazı takımlarla transfer görüşmeleri yapmak üzere Brezilya'ya gitti.

Diego Ribas Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe ile Diego Ribas'ın yolları tamamen ayrılıyor.. Sarı lacivertlilerin gözden çıkardığı Brezilyalı futbolcu, bugün ailesi birlikte Sao Paulo'ya uçtu. 

Fenerbahçe yönetiminin 'kendine kulüp bul' dediği ve antrenmanlara almadığı Diego, ülkesi Brezilya'da bazı kulüplerle transfer görüşmeleri yapacak.

31 yaşındaki Diego Ribas, 2014 yılında büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer edilmesine rağmen bekleneni veremedi. Geçtiğimiz sezon zaman zaman iyi maçlar çıkarmasına rağmen, şampiyonluk yarışının kaderini belirleyen 0-0'lık Galatasaray derbisinde kaçırdığı gol nedeniyle taraftarla arası açılan Diego, daha sonra forma giydiği her maçta ıslıklanmıştı. 

Fenerbahçe'den Diego ve Van Persie operasyonu!

Diego Ribas için henüz Fenerbahçe'ye resmi bir teklif gelmedi. Ancak, kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Brezilyalı orta saha oyuncusunun kısa sürede takım bulması bekleniyor.

Fenerbahçe, Atletico Madrid'den aldığı Diego Ribas için bonservis ücreti ödemezken, kendisine 5 milyon Euro imza parası, yıllık 2 milyon 850 bin Euro garanti ücret ve maç başı 17 bin Euro para verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER