FENERBAHÇE

Diego Ribas Fenerbahçe'yi pişman etti

Diego Ribas hakkında Vitor Pereira'ya "Ona güveniyorum. İkinci yarıda patlama yapacaktır" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bin pişman.

Diego Ribas Fenerbahçe'yi pişman etti

Fenerbahçe, Luis Nani'nin forvetin arkasında serbest oynadığı yeni dizilişle hayat buldu. Bu da Diego Ribas için yeni tartışmaları beraberinde getirdi..

Sarı-lacivertli takım, 4'ü lig, 1'i kupa olmak üzere 5 resmi maçta bu yeni sistemiyle 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken, 14 gol attı, sadece 1 gol yedi. Otoriteler, Kanarya'nın bu sisteme geçişte geç kaldığını savunuyor.

AZİZ YILDIRIM DİEGO'YA KEFİL OLDU AMA

Peki Vitor Pereira neden bu hamleyi yapmakta geç kaldı? Bunun nedeni Diego'ya güvenmesi. Yıldırım'ın da etkisi var Portekizli hocanın ligin ikinci yarısı ile birlikte kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede, Diego'suz Nani merkezli diziliş gündeme geldi.

Diego Ribas yine yuhalandı

Ancak Pereira, "Ona güveniyorum. İkinci yarıda patlama yapacaktır" diyerek Diego'da ısrar etti. Ancak sambacı beklenen o patlamayı bir türlü yapamadı.

Pereira, başkan Yıldırım'ın da telkinleriyle hatasından döndü; Diego'yu kesti, Fener uçuşa geçti. Tecrübeli hocanın şimdilerde, "Diego'ya güvenerek büyük hata etmişim" diye hayıflandığı öğrenildi.

DİEGO'SUZ FENERBAHÇE UÇUYOR

Pereira'nın Diego hayranlığı pahalıya patladı. Portekizli hoca geç de olsa hatasından döndü ama bunun faturası ağır oldu. Üst üste puan kayıpları, Kanarya'yı şampiyonluk yarışında geriye düşürdü. Taraftarın yuhaladığı Diego'ya büyük ihtimalle yol verilecek?

Yorumlar
TREND HABERLER