FENERBAHÇE

Diego'nun ayrılmak için tek şartı var

F.Bahçe yönetiminin 'kendine takım bul' dediği Diego'nun ayrılmak için tek şartı var..

Diego'nun ayrılmak için tek şartı var

Kendisine transfer ücretinin yanı sıra yıllık 3.5 milyon Euro net para verecek kulüp bulamayacağını bilen Sambacı, başkan Aziz Yıldırım’dan kolaylık sağlamasını istedi.

Camianın kaçan şampiyonluğun faturasını kestiği isimlerin başında gelen Diego Ribas, F.Bahçe’de uzatmaları oynuyor. 2 yıl boyunca takıma yarardan çok zararı olan Sambacı’yla bir an önce yolları ayırmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, oyuncuya ‘Kendine bir an önce takım bul’ şeklinde haberyollattı. 

Gökhan Töre yine kavgaya karıştı!


Taraftar baskısı yüzünden bu ayrılık artık kaçınılmaz olurken, tam bir hayal kırıklığı yaratan futbolcunun yıllık garanti 3.5 milyon Euro’luk net kazancı da onun ipini çeken bir başka faktör oldu. 
 
İdarecilerin elden çıkartmak istediği oyuncu, ayrılmak için ise şart koştu. Bir yıl daha kontratı bulunduğu için normal şartlarda bonservis bedeli ödenerek transfer edilmesi gereken Diego, ‘Bonservisimi verin’ dedi. 

Dünyanın hiçbir ülkesinde kendisine transfer ücretinin yanı sıra 3.5 milyon Euro net para verecek kulüp bulamayacağını bilen 31 yaşındaki yıldızın bu talebine başkan Aziz Yıldırım’ın sıcak baktığı öğrenildi.
 
İSTANBUL’DA AMA İDMANA ÇIKMADI
 
Vatan'ın haberine göre; Diego sezon açılışı yapan F.Bahçe’nin dünkü antrenmanına katılmadı. Brezilyalı orta sahanın henüz yurt dışından dönmediği şeklinde haberler çıksa da aslında İstanbul’da olduğu öğrenilen Diego’nun menajeri ile birlikte transfer görüşmelerini yürütmek için hem sarı-lacivertli yönetimden hem de yönetim kurulundan özel izin aldığı belirtildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER