YAZARLAR

Dik oyna Trabzon'um Türkiye seninle

Dik oyna Trabzon'um Türkiye seninle

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
Trabzonspor, 20 Şubat 2014 Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi maçında İtalyan devi Juventus'a konuk olacak.

Trabzonspor'umuza Avrupa'da başarılar diliyoruz. Biliyoruz yine Karadeniz fırtınası esecek ve bu gruptan çıkacaktır. Trabzonspor Avrupa Takımı olduğunu gösterecektir.

Bu akşam oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi müsabakasında, temsilcimiz Trabzonspor'a rakibi karşısında başarılar diliyoruz.

Bu ligdeki tek Türk takımı olan Trabzonspor'umuz İtalya temsilcisi Juventus ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Gerek ülke futbolu, gerekse Trabzonspor açısından önemli bir maç olacak. Bu akşam oynanacak olan Juventus- Trabzonspor maçının sonucunda, kazanacak olan taraf Bordo -mavili takımızın olmasını temenni ediyoruz.

Ülke futbolumuza önemli bir katkı getirmekte olan Trabzonspor'a canı gönülde başarılar diliyoruz.

Umuyoruz ki, Trabzonspor bu maçı da kazanarak, bir üst tura çıkma hakkı elde ederek ülkemizi temsil etmeye devam eder.

Trabzonspor, bu müsabakayı kazanması halinde ülkemizin futboldaki dünya sıralamasına da katkı sağlayacak. Ülke puanımızın artması, bize Avrupa'ya daha fazla takım gönderme hakkı sağlayacak.

Tüm Türkiye, hangi takımın taraftarı olursa olsun, söz konusu maçta Trabzonspor taraftarı olmuş, birbirine kenetlenmiş durumda olmasını temenni ederiz.

Trabzonsporlular sizler daha iyilerine layıksınız. İnşallah daha iyilerini yapmaya Allah nasip eder. Allah-ü Teâlâ sizleri bizlere layık eylesin.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Trabzonspor 2.tur ilk maçında İtalya temsilcisi Juventus ile karşı karşıya gelecek. Rabbim sizi ve bizleri mahcup eylemesin. Bu bir duruştur.

Bu olay taraftarlık falan değil. Öylesine destekte değil. Bu şimdiye kadar etle tırnak gibi birlikte olmamızın sonucudur.

Karşılıklı güvendir. Başka bir şey değil. Bizim şimdiye kadar aramıza ne nifak girdi ne de başka bir şey.

Futbolcular olarak bizleri mahcup edecek, camianın güvenini zedeleyecek, kafamızı aşağı eğdirecek hiçbir yanlışlık yapmadınız. Allah'ü Teâlâ bundan sonrada yaptırmasın. Sizler Avrupa Liglerinde top koşturarak Türkiye'de çok sık olmayan bir şeyi gerçekleştiriyorsunuz.

Bu bir duruştur. Dik duranlara selam olsun. Allah hepinizden razı olsun. Yolunuz açık yüce yaradan yar ve yardımcınız olsun.

Yorumlar
TREND HABERLER