MAÇ ANLATIMLARI

Dirk Kuyt başarısının kendisini gururlandırdığını söyledi

Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt başarısının kendisini gururlandırdığını söyledi.

Dirk Kuyt başarısının kendisini gururlandırdığını söyledi
Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Meksika'yı 2-1 yendikleri maçta Hollanda Milli Takımı formasıyla 100. maçına çıkan Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt, bu başarının kendisini gururlandırdığını söyledi.

Meksika maçında Hollanda'nın ilk 11'inde yer alan Kuyt, sarı-lacivertli kulübün televizyonu FBTV'ye yaptığı açıklamada, "Benim için oldukça duygusal bir gündü. Her oyuncu milli takım formasını giymenin ve başarılı olmanın hayalini kurar. Hollanda Milli Takımı forması altında farklı teknik direktörlerle çalıştım ve bu formayı bana layık gördükleri için herkese teşekkür ediyorum. Hollanda formasını bu kadar önemli bir karşılaşmada 100. kez giydiğim için gurur duyuyorum ve çok mutluyum" diye konuştu.  

Kupada çeyrek finalde Kosta Rika ile yapacakları maçı ve turnuvadaki şampiyonluk şanslarını da değerlendiren Hollandalı futbolcu, "Kosta Rika karşısında bizi şüphesiz zor bir maç bekliyor. Sonuç olarak Uruguay, İtalya ve İngiltere'yle aynı grupta yer almış ve grubunu lider bitiren bir takımdan bahsediyoruz. Bu takımlara karşı iyi oynayan ve fiziksel açıdan da iyi durumda olan bir rakibe karşı oynayacağız. Sahaya çıkıp iyi bir mücadele sergilediğimiz takdirde, yarı finale yükseleceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medya üzerinden kendisine verdiği destekten çok mutlu olduğunu kaydetti.

DÜNYA KUPASI

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER