DÜNYA KUPASI

Dirk Kuyt: Türk insanıyla gurur duydum!

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı, Kadıköy'deki atmosferden memnun olduğunu söyledi.

Dirk Kuyt: Türk insanıyla gurur duydum!
33 yaşındaki yıldız, 90 dakika sonrası Türk taraftarları alkışlarken, "Türk insanıyla gurur duydum. Hollanda Milli Takımı'nı takdir etmeleri çok özel bir tavırdı. Bu davranışın geleceği çok olumlu yönde etkileceğini düşünüyorum" dedi.

KUYT: TÜRKİYE BAŞARIYI GEÇ YAKALADI

Kuyt maç için de, "Van Gaal, gruptaki en zor takımın Türkiye olduğunu söyledi ama maalesef Türkiye maçları kazanmaya çok geç başladı. Türkiye'nin geleceğinin parlak olduğuna inanıyorum. Türk futbolunun giderek daha iyiye gittiğini düşünüyorum. Yeni statlar yapılıyor, Türk oyuncular daha iyi duruma geliyor. Gelecek adına çok umutluyum. Son 4 maç göz önüne alındığında Türkiye'nin geleceğinin oldukça parlak olduğunu söyleyebiliriz" yorumunu yaptı.

KUYT GÖKHAN GÖNÜL'Ü TESELLİ ETTİ

Mücadelenin ikinci yarısında Manchester United'ın yıldızı Robin Van Persie'nin yerine oyuna dahil olan Dirk Kuyt, 45 dakikalık performansıyla sınıfı geçti. Son düdüğün ardından soluğu takım arkadaşlarının yanında alan Hollandalı, Gökhan Gönül'ü teselli etti. Tecrübeli golcünün bu tavrı, Şükrü Saracoğlu tribünlerinin de büyük takdirini kazandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER