GALATASARAY

Dış basına göre farkı Muslera önledi

Şampiyonlar Ligi C Grubun'nda dün gecenin kaybedenlerinden olan Galatasaray ağır yara alırken dış basın 9 puanı yakalayan Benfica'yı göklere çıkardı. Galatasaray'ın kalecisi Muslera ise farkı önleyen adam ilan edildi.

 Dış basına göre farkı Muslera önledi

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Galatasaray'ı 2-1 yenerek puanını 9'a çıkaran Benfica, gruptan çıkma yolunda büyük bir yol kaydederken dış basında karşılaşma geniş yankı buldu.

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Portekiz ve İspanya'nın dışında, yakın mesafeden şutunu çıkardığı Jimenez'in memleketi Meksika başta olmak üzere bir çok ülkede adından söz ettirdi.  

İşte dış basından yorumlar:

 

Visao de Mercado (Portekiz): 'Muslera daha farklı bir skoru engelledi' "İki golde de zaaf defanstaydı. Galatasaraylı oyuncular reaksiyon vermekte geciktiler. Süper-Muslera elinden geleni yaptı"

Pasion futbol (Meksika): 'Muslera müthiş bir kurtarışla Raul Jimenez'in golünü yedi' "Uruguaylı kaleci inanılmaz bir reaksiyon gösterdi. Altı pasın içinde topu tokatlamayı başardı"

EFE (İspanyol Haber Ajansı): 'Muslera bir çok gol çıkardı' "Galatasaray kalecisi Gaitan ev Jimenez'in çok önemli vuruşlarını çıkarmayı başardı" 

UEFA'dan bir skandal daha! Galatasaray...UEFA, Şampiyonlar Ligi'nin 19 yaş altı organizasyonu olan UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray armasını 3 yıldızlı olarak kullanıyor.

Portekiz basını da Kırmızı-beyazlı ekipten övgüyle bahsetti. Correio da Manha gazetesi, "Kartalların zafer gecesi" başlığını atarken, Portekiz'in önemli spor gazetelerinden Record da, "Önde gelen zafer" başlığını kullandı.

Portekiz'in bir diğer spor gazetesi A Bola ise, "Benfica, Galatasaray'ı yendi ve grupta avantajı yakaladı" başlığını atarken, özellikle kaptan Luisao'nun oyununu övdü.

Jornal de Notícias gazetesi, "Benfica, Şampiyonlar Ligi'ne göz kırptı" başlığını atarken, Portekiz haber sitesi Ionline, "Kaptan hedefi belirledi" başlığı ile takımın galibiyet golünü atan Luisao'yu övdü.

Yorumlar
TREND HABERLER