1.LİG

Diyarbakırspor'a haciz şoku

Turkcell Super Lig'e veda eden ve yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Diyarbakırspor'da olumsuzluklar üst üste yaşanıyor.

Diyarbakırspor'a haciz şoku
Turkcell Süper Lig'den düşerek ilk darbeyi alan Diyarbakırspor Kulübü, futbolcularıyla FIFA'lık oldu. Bu yetmezmiş gibi futbolcular adına tutulan evlere ve kulüp binasına haciz geldi ve birçok eşyaya el konuldu.

Ancak Diyarbakırspor'da sıkıntılar bunlarla sınırlı kalmadı. Diyarbakırspor'un anlaştığı Lescon firmasının Erbay Pazarlama şirketi tarafından Diyarbakır Store Mağazası'na da haciz geldi. Mağazada bulunan Yeşil-kırmızılı formalar ile malzemelere el konuldu. İlgili firmanın vadesi geçmiş 41 bin TL ile vadesi gelmemiş senetlerle birlikte toplam 85 milyar alacağı bulunuyor. Firma adına bir açıklama yapan Avukat Esennur Ezgi, "Erbay Pazarlama A.Ş. adına biz buradayız. Firmanın üzerinden 4 ay vadesi geçmiş olan 41 bin TL değerinde alacağı bulunmaktadır.

Vadesi gelmemiş çekler ile birlikte 85 bin TL alacağı vardır. Kulüp yöneticileri ile görüştük fakat sürekli bize ödeyeceğiz şeklinde beyanlar verdiler, üzerinden 4 ay geçti, bu nedenle kendi ürettiğimiz lisanslı olan Lescon formalara el koyuyoruz. Buz buraya ilk geldiğimizde poliste sizlerde yoktunuz, buradakiler bizleri tehdit ettiler taraftarları buraya çağırırız diye. Bizde polisler ile birlikte gelerek haciz işlemini başlattık. Buradan haczettiğimiz eşyalar alacağımız karşılamıyor zaten" dedi.

Haczedilen eşyalar tek tek sayılarak poşetlere konulurken, çağırılan bir araca konulan eşyalar polis eşliğinde götürüldü.

İHA
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER