DİĞER HABERLER

Doğan Hakyemez imzayı attı

Ankara Devlet Su İşleri (DSİ) Gençlik ve Spor Kulübü, Doğan Hakyemez'in Basketbol Şubesi Koordinatörlüğü'ne getirilmesi ve sponsorluk anlaşması yapılması nedeniyle imza töreni düzenledi.

Doğan Hakyemez imzayı attı
Swiss Otel'de düzenlenen imza töreninde, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, DSİ Spor bünyesine 1965'de katılan Doğan Hakyemez ile anlaşma imzaladıkları için kulüp ve basketbol camiası için önemli bir gün olduğunu dile getirdi. Özkaldı, ERA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Ünal'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Özkaldı, altyapının, kendileri için çok önemli olduğunu şu sözlerle anlattı:
''Altyapı, temel demektir. Temeli olmayan bir yapı da ayakta kalamaz. Gerek ekonomik gerek başka sebeplerle kapanan kulüplerin yanında 1954'de kurulan DSİ Spor, hala ayaktaysa bunun sebebi, temelinin sağlam olmasıdır.''

Eski basketbolcu ve Basketbol Milli Takımı eski menajeri Doğan Hakyemez, basketbola başladığı kulübe, Basketbol Şubesi Koordinatörü olarak döndüğü için heyecanlı olduğunu ifade ederek, sponsor ERA A.Ş.'nin de desteğiyle öncelikle 2. lige çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Hakyemez, ERA A.Ş. ile birlikteliklerinin uzun vadeli olduğunu ve 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nda yapılan altyapı organizasyonunu, yeni adı DSİ-ERA olan DSİ Spor'da da yaparak, 1. lige yükselmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Hakyemez, kulübe geldiğinde kendisini şaşırtan bir olayı da şu ifadelerle aktardı:
''İki şeye hayret ettim. İlki, takım koçumuza günde iki antrenman yapmamız gerektiğini söyledim. Bana, bunun mümkün olmadığını söyledi. Gerekçesi, beni şaşırtan ikinci şey oldu: Kadroda yer alan oyuncuların, büyük bölümü, üniversite öğrencisi. Yalnızca spor yüksek okulu değil, mühendislik ve kimya gibi bölümlerde okuyanlar var. Bu Türk sporu adına çok sevindirici bir durum.''

DSİ Spor Başkanı Ergün Üzücek ve ERA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Ünal da gerek Doğan Hakyemez'in DSİ-ERA'da yönetici olmasının gerekse yapılan sponsorluk anlaşmasının Türkiye sporu için hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından, taraflar resmi anlaşma imzaladı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER