BEŞİKTAŞ

Dudu'dan Beşiktaş'a kötü haber!

Son yıllarda adı sık sık Beşiktaş'la anılan Dudu transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Brezilyalı, Palmeiras'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunduğuna vurgu yaptı.

Dudu'dan Beşiktaş'a kötü haber!

Palmeiras, Brezilya Serie A'da bitime bir hafta kala ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonluk unvanını Corinthians'a kaptıran Brezilya ekibinde takımı gelecek sezondan itibaren Roger Machado'nun çalıştıracağı açıklandı.

Yeni teknik direktöre övgüler!

Konu hakkında Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Dudu, Machado'ya övgüler yağdırdı. Onun kaliteli bir teknik adam olduğunu söyleyen Beşiktaş'ın gözdesi, "Umarım Gremio ve biraz da Atletico Mineiro'da olduğu gibi burada iyi işler çıkartır. Oyuncular olarak bu tercihten mutluyuz. Alberto için üzgünüz çünkü onun devam etmesini istiyorduk ama olmadı. Gelecek sezon ona yardımcı olacağız" ifadelerini kullandı.

Dudu'nun açıklamalarının devamında konu elbetteki transfere de geldi. Brezilyalı yıldız, "2018'de de takımda kalacak mısın?" şeklinde gelen soruyu şöyle cevapladı: "Tabii ki. Palmeiras'la 2020'ye kadar sözleşmem var. Daha önce de söylediğim gibi benim hala bu formayla hedeflerim var. Burada kalıp kupalar kazanmaya devam etmeyi umuyorum. Bu sene maalesef şampiyon olamadık ama gelecek sezonu güçlü bir şekilde bitirmek için her şeye sahibiz."

Geçtiğimiz ay çıkan haberlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Brezilya seferinde Dudu'nun transferi için somut adımlar attığı iddia edilmişti.

Dudu'nun 2017 performansı!

Bu sezon Palmeiras formasıyla 50 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu 15 gol 6 asistlik bir performans sergiledi. Dudu forvet, forvet arkası ve kanatlarda görev alabiliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER