DÜNYA KUPASI

Dünya Kupası açılış maçında Rusya'dan farklı tarife

2018 Dünya Kupası açılış maçında ev sahibi Rusya Başkent Moskova'da oynanan mücadelede Suudi Arabistan'ı 5-0 mağlup etti. Karşılaşmanın başından sonuna hiç bir varlık gösteremeyen Suudi Arabistan karşısında oldukça rahat bir maç çıkaran Ruslar turnuvaya taraftarlarının bile beklemediği bir başlangıç yaptı.

Dünya Kupası açılış maçında Rusya'dan farklı tarife

Dünya Kupası’nda perde Rusya-Suudi Arabistan karşılaşmasıyla açıldı…

Luzhniki Stadyumu’ndaki ilk mücadelede ev sahibi Rusya Suudi Arabistan’ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. 12.dakikada Gazinskiy'nin kafa vuruşuyla 1-0 öne geçen ev sahibi ülke 42’de Cheryshev ile farkı 2’ye çıkardı.

Suudi Arabistan’ın zayıf savunmasında çok net pozisyonlar bulan Ruslar 72.dakikada Dzyuba ile durumu 3-0’a getirdi. Maçta uzatma dakikaları oynanırken sahneye çıkan Cheryshev attığı müthiş golle farkı 4’e çıkardı. Tam maç bitti derken günün tartışmasız yıldızı olan Golovin frikikten attığı golle son sözü söyledi: 5-0.

A grubunda ilk 3 puanını hanesine yazdıran Rusya bir sonraki maçını 19 Haziran’da Mısır’la saat 21.00’de oynayacak. Suudi Arabistan ise 20 Haziran’da Uruguay ile karşı karşıya gelecek.

Rusya'da Dünya Kupası şöleni başladı

DÜNYA KUPASI A GRUBUNDA KİMLER VAR? : Turnuvanın dikkat çeken grupları arasında yer alan A Grubu'nda ev sahibi Rusya ve Suudi Arabistan'ın yanı sıra Uruguay ve Mısır yer alıyor. Bu sezon Liverpool'da ortaya koyduğu performansla tüm dünyanın adından söz ettiği Muhammed Salah'ın Mısır ile turnuvada neler yapacağı merak ediliyor. Diğer yandan Uruguay ise Edison Cavani ve Luis Suarez gibi önemli silahları ile grubun favorisi olarak görülüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER