DÜNYA KUPASI

Dünya Kupası'nda İstanbul süprizi

FIFA Dünya Kupası Turu kapsamında yarın Türkiye'ye gelecek olan FIFA Dünya Kupası, 3 gün boyunca İstanbul'da sporseverlerle buluşacak.

Dünya Kupası'nda İstanbul süprizi
Tüm dünyada 90 ülkenin spor heyecanını arkasını alarak yola çıkan 2014 FIFA Dünya Kupası, özel uçakla yarın Zagreb'den İstanbul'a gelecek.

FIFA Dünya Kupası, yarın akşam Coca-Cola Türkiye Başkanı Galya Frayman Molinas ve FIFA İcra Komitesi Üyesi Şenes Erzik'in ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikle, iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile buluşacak.

Dünya futbolunun en değerli sembolü FIFA Dünya Kupası, İstanbul'da bulunduğu 3 gün boyunca Coca-Cola tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerde boy gösterecek. Coca-Cola'nın, FIFA Dünya Kupası için Cevahir Alışveriş Merkezi'nde kuracağı özel çadırda, kupayla hatıra fotoğrafı çekmek mümkün olacak. Ziyaretçilerin çeşitli oyunlar oynama imkanı da bulacağı özel çadırda, 2014 FIFA Dünya Kupası maskotu "Fuleco" da yer alacak. Dünya Kupası çadırını ziyaret eden sporseverler, kupanın unutulmaz anlarının gösterildiği FIFA Dünya Kupası hologram filmini de izleme fırsatı bulacak.

FIFA Dünya Kupası Turu ile 18 karat altından yapılmış orijinal FIFA Dünya Kupası, tüm dünyada 9 ayda 90 ülkeyi ziyaret edecek ve yaklaşık 150 bin kilometre yol kat edecek. Türkiye, FIFA Dünya Kupası Turu'nda 73. ülke olarak yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER